Cinderella – Cenușăreasa (1950)

Cinderella – Cenușăreasa (1950)

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
9.1
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
9.1
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

14 comentarii

3 nominalizări Oscar, 2 premii şi o nominalizare Berlin, o nominalizare Veneția.

Într-un loc îndepărtat, cu mult timp în urmă, Cenuşăreasa trăia fericită cu mama şi tatăl ei până când mama ei moare. Tatăl Cenuşăresei se recăsătoreşte cu o femeie rece şi crudă care are două fiice, Drizella şi Anastasia. Când tatăl Cenuşăresei moare, mama vitregă şi rea a ei o transformă într-o slugă în propria ei casă.
Între timp, în celelalt capăt al oraşului, la castel, Regele hotareste ca fiul lui, Prinţul ar trebui să îşi găsească o mireasă pe măsura lui, şi să îi aducă câţiva nepoţei. Aşadar Regele invită toate fetele bune de măritat din regat la un bal plin de fantezie, unde fiul lui îşi va alege viitoare soţie. Cenuşăreasa nu are o ţinută adevată pentru acest eveniment, dar prietenii ei, şoriceii, conduşi de Jaques şi Gus, îi dau o “mână” de ajutor pentru a-i face o astfel de rochie, o rochie care imediat este distrusă de către surorile ei vitrege. După acest moment intră în poveste Zâna cea Bună, trăsura din dovleac, balul regal, sunetul orologiului de la miezul nopţii, pantoful din sticlă şi restul, după cum se spune, este un basm cu final fericit.

IMDB : 7,3

Anul lansării: 1950
Actori:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!