Closer – Ispita (2004) – filme online

Closer – Ispita (2004) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

22 comentarii

2 nominalizări Oscar, 2 premii şi 3 nominalizări Globul de Aur.

Acţiunea se petrece în Londra şi prezintă complicaţiile care apar în relaţiile a două cupluri. În momentul în care o tânără stripteuză (Alice) este lovită de o maşină şi este dusă la spital de un jurnalist binevoitor (Dan), o idilă se naşte între cei doi. Un an mai târziu, Dan scrie o carte inspirată de această întâmplare, iar când merge să îşi facă pozele pentru lansarea cărţii, o întâlneşte pe Ana, o femeie divorţată care lucrează în domeniul foto. Acesta naşte o pasiune pentru Anna, în ciuda relaţiei stabile pe care o are cu Alice.
Din cauză că aceasta îi respinge avansurile, Dan încearcă să o cupleze printr-o farsă cu un dermatolog nimfoman (Larry) care se dovedeşte a fi o pereche fidelă şi iubitoare pentru ea. În cele din urmă, Anna cedează în fata avansurilor lui Dan, şi începe să aibă o aventură cu el, chiar dacă ea este căsătorită cu dermatoloul, şi el este implicat într-o relaţie serioasă. În momentul în care Alice şi Larry află că sunt înşelaţi de perechile lor, totul se complică…

Rating :
IC-14 INTERZIS COPIILOR SUB 14 ANI

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net