Cobra (1986) – filme online

Cobra (1986) – filme online

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Silvester Stalone, celebrul interpet al lui Rambo, joacă în acest film de superacțiune alături de soţia sa de atunci, seducătoarea blondă Brigitte Nielsen, considerată un sex-simbol la Hollywood. Stallone îl întruchipează pe durul poliţist Cobretti căruia colegii îi spun cu admiraţie Cobra. Fiecare misiune a lui se desfăşoară la limita dintre curaj şi nebunie, de puţine ori încheindu-se fără victime. În oraşul terorizat de un criminal în serie, Cobra este singurul care poate întrerupe sinistrul joc al asasinului ce are că miza viaţa unei frumoase prezentatoare de modă, interpretată de Brigitte Nielsen. Pentru detectiv se dovedeşte a fi cea mai grea misiune a vieţii, inteligentul asasin programându-şi crimele ca pe o partidă de şah.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Get Adobe Flash player

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. Geo | 2015-03-24

   Actiune multa, suspans insa destul e slaba regia. Nota 7 cu indulgenta.

  2. A Florin | 2013-10-13

   Bun de vazut incercati si ROCKY cele 6 filme de debut ale lui Stalone.Si pt. cei ce critica bine de stiut ca filmul a fost facut cand Romania vedea la tv decat discursuri cu Mr. Ceausescu si dupa se oprea ca urmatoarea zi oameni sa fie odihniti la munca.Asa ca daca si dupa 30 de ani ne uitam la ele inseamna ca au fost facute BINE.

  3. EMIRGI | 2013-07-31

   UN FILM VECHI DE ACTIUNE

  4. ..Nu te freaca grija.. ;x | 2013-07-27

   WOWW WOW WOWW decii e uimitorr de bun!!!!! E MULTA CRIMAA dar e superr ;x il ador ! NOTA 10 sI E si mult suspanns cu cutite , topoare , oameni raii , criminali ;x ador filmuu 😛

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net