Cocosul decapitat – Der geköpfte Hahn (2008) – online

Cocosul decapitat – Der geköpfte Hahn (2008) – online

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Cocosul decapitat – Der geköpfte Hahn (2008) – online

GEN FILM: DRAMĂ, ISTORIC, RĂZBOI
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

In anii celui de-al doilea razboi mondial (1941-1944), tihna orasului Fagaras din inima Ardealului se destrama, prieteniile se rup, dusmaniile rabufnesc. Felix Goldschmidt este fiul unor intelectuali burghezi, citit si cultivat, generos si idealist, framantat de dilemele si prefacerile specifice pubertatii. Hans Adolf Bediner, “proletarul” filmului, fiul cosarului din oras, este un tanar cu puternice complexe sociale, patruns de ideologia nazista, pentru care este gata sa-si sacrifice fara scrupule prietenii.
Cocosul Decapitat este realizat dupa bestsellerul in limba germana al scriitorului sas Eginald Schlattner, fiind o coproductie romano-germano-maghiaro-austriaca, realizat cu sprijinul CNC, SRTV, Televiziunii germane BR, al televiziunii austriace ORF , al canalului european ARTE, precum si cu sprijinul Fondului pentru Coproductii Europene Eurimages.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Quiet Man ( 1952 ) - Omul liniștit
    Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
    The Man with the Magic Box ( 2017 )

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net