Code of Honor (2016) – filme online

Code of Honor (2016) – filme online

Vezi trailer
4.3
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
4.3
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Filmul Codul onoarei spune povestea unui fost soldat care a deținut gradul de colonel în Trupele Speciale pe nume Robert Sikes (Steven Seagal). Robert are acum o misiune dificilă și el ar trebui să fie capabil să o ducă la capăt în mod corespunzător fără erori. Misiunea pe care și-a propus-o este aceea de a fi capabil să învingă tot răul care este acum răspândit în orașul în care s-a născut. Cu mare determinare și curaj, Robert va acționa de unul singur nesolicitând sprijinul nimănui. Toate metodele folosite de acesta, sunt pentru a curăța orașul de la crimă organizată și corupție. Dar există un personaj pe nume William Porter (Craig Sheffer), care încearcă să contracareze misiunea lui Robert. William este un fost cunoscut de-al lui Robert. Așa că William acționează în secret, fără să fie deranjant în misiunea pe care Robert William și-o propusese…

IMDB : 4,2

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. Lau | 2016-07-15

   Cam orice film cu steaven segal is praf , doar in cazul in care iti plac foarte mult sf`urile atunci exista sansa sa iti placa vreun film cu el .

  2. Ovidiu | 2016-07-14

   😆 ma cum sa scoti asa film….ori esti nebun ori nu sti pe ce lume te afli, ce prostie =)))) chiar nu pot intelege, nu am cuvinte sa explic la cat de prost e filmu asta. :)))

  3. tactumare | 2016-07-12

   Daca vreti un film prost de-adevaratelea pai asta e.

  4. hawtin | 2016-07-10

   jalnic…

  5. cristi | 2016-07-10

   greu de pensionat…

  6. Eugen | 2016-07-10

   Frumos,merita vazut.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Outsider ( 2018 )
  The Layover ( 2017 )
  A martfüi rém (2016) - Strangulat

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net