Cold Souls – Suflete îngheţate (2009) – filme online

Cold Souls – Suflete îngheţate (2009) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Cold Souls – Suflete îngheţate (2009) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ
6.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

O nominalizare Sundance.

În mijlocul unei crize existenţiale şi după repetiţii intense pentru Unchiul Vanea a lui Cehov, Paul, un faimos actor american, intră în colaps emoţional. Dă din întîmplare peste Soul Storage, un laborator privat care oferă newyorkezilor ceva nemaiauzit: îi scapă de povara propriului suflet. Paul decide să scape de “imposibila greutate a fiinţei” şi cere ca sufletul să-i fie extras ca să descopere apoi că acesta are forma şi mărimea unui bob de linte. După ce încearcă să ducă o viaţă fără suflet, închiriază sufletul unui presupus poet rus, care îl ghidează într-o bizară lume onirică. Lucrurile capătă o întorsătură neaşteptată cînd Paul descoperă existenţa unui grup de traficanţi de suflete, a cărui victimă ajunge să fie…

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. catalin munteanu | 2016-12-11

   Personal , mi-a placut…si mi-a placut mult .Dar nu este un film chiar pt toata lumea. Iti trebuie o anumita stare pt a-l vedea. Pt iubitorii de filme de actiune poate parea ff plictisitor…..Dar nu e deloc asa….eu ii dau un 9 cu plus.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
  Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
  Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net