Columbus Day – Ziua fatală (2008) – filme online

Columbus Day – Ziua fatală (2008) – filme online

Vezi trailer
5.5
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
5.5
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

După ce reuşeşte cea mai avantajoasă lovitură din viaţa lui din punct de vedere financiar, John Cologne (Val Kilmer) – un hoţ extrem de inteligent şi priceput – se ascunde în parcul unui oraş pentru a putea plasa ulterior în condiţii de siguranţă bunurile furate de la un gangster periculos pe nume Jimmy Espinosa (Lobo Sebastian). În parc John îl întâlneşte pe Esteban, un băieţel de culoare care pretinde că îşi petrece timpul liber pe acolo în loc să frecventeze scoala deoarece este în vacanţă, însă în realitate are probleme familiale şi este fugit de acasă. Îndemnat de care noul său prieten Esteban, bărbatul încearcă să îşi contacteze prin telefon fosta soţie pe nume Alice, care locuieşte în Florida împreună cu fetiţa lor şi să şi le apropie din nou pe cele două persoane dragi din viaţa lui acum când este pe punctul de a deveni foarte bogat.
Întrucât se afla în pericol de a fi descoperit şi capturat, John face tot posibilul pentru a-l feri pe Esteban de orice vătămare fizică ce i-ar fi putut fi cauzată şi fuge în Florida pentru a se reuni cu familia lui înstrăinată…

IMDB : 5,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net