Vizioneaza filme online

Conspiracy – Conspirația (2001) – filme online

Un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur.

Acţiunea din Conspiracy se petrece în Germania Nazistă a anului 1942. Frontul din Rusia a fost acoperit de zăpadă şi noroi, iar americanii au intrat oficial în război. Pentru prima dată, înfrângerea este posibilă. Dar 15 membrii oficiali din cadrul guvernului nazist, soldaţi, economişti, administratori şi avocaţi, sunt chemaţi la ordinul lui lui Hitler la o vilă de lux din Wansee, Berlin. Nimeni nu va ţine seama de această întrunire, iar subiectele discutate nu vor fi niciodată dezvăluite publicului. Ei s-au adunat în vederea găsirii unei soluţii. Este vorba de soluţia finală în ceea ce priveşte “problema” evreică. În cele din urmă, această soluţie se dovedeşte a fi cel mai oribil şi neruşinat episod din istoria omenirii.

IMDB : 7,8

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Conspiracy – Conspirația (2001) – filme online

 1. pungaru virgil... a comentat: 31/08/2016 ora 20:59

  Cum e posibil ca o fiinta umana sa pricinuiasca semenului ei ,atat rau?!….

 2. tavi a comentat: 15/08/2016 ora 21:51

  Holocaustul ar fi real,dar victimile au fost :catolici,indezirabili,tigani,francezi,olandezi,romani din Ardealul de n-v,rusi,homosexuali,polonezi,comunisti,deci nu doar evrei.

  • Dan a comentat: 24/08/2016 ora 15:07

   Este un film jucat exceptional si probabil ca numai subiectul a facut (incorect) sa nu fie multiplu medaliat chiar cu un Oscar.Asta cu atat mai mult ca scote in evidenta un adevar istoric tragic fata de exterminarea oamenilor.
   Actori de exceptie ce trebuiau rasplatiti pentru partitura sustinuta in acest film.De discutat de subiect putem discuta oricat dovada faptul ca in 70 ani a fost intors subiectul pe toate fetele si inca se mai discuta.

 3. tavi a comentat: 15/08/2016 ora 21:44

  Prapadul a fost facut de ucrainieni(cititi istoria adevarata),se poate ca victimile sa se ridice la 6000000 ,dar aici intra si catolici polonezi,francezi,comunisti,liberali,martorii lui Yehova,cehi,slovaci,romani din Ardealul de n-v,rusi,poponari,indezirabili,tigani,…deci nu doar evrei.

 4. Lucica a comentat: 15/08/2016 ora 11:50

  macar daca era in limba germana….

 5. 14/88 a comentat: 14/08/2016 ora 14:04

  Propaganda americana. Dupa cum se spune si in descrierea filmului , aceste informatii nu au fost dezvaluite publicului decat dupa razboi, in momentul cand Germania nu mai avea nici un cuvant de spus si era controlata de americani si de sovietici.Istoria e scrisa de invingatori.

  • tavi a comentat: 15/08/2016 ora 21:33

   La Wansee nu s-a decis exterminarea evreilor ,ci doar incarcerarea lorSigur ca istoria e scrisa de invingatori,dar evreii(khazari) numai invingatori n-au fost…Genocidul a inceput in august ’44,dupa eliberarea Parisului,dupa trecerea Romaniei in tabara aliatilor.Atunci Germania si-a retrasTOTI militareii disponibili din lagare,dand mana libera ucrainienilor ,in uniforme germane.Voi mai reveni,mai sunt de spus……

   • tavi a comentat: 15/08/2016 ora 22:00

    Ucrainienii ,polonezii au fost de un antisemitism feroce,lor nu le trebuia un ”Wanee” ca sa-i casapeasca pe evrei…o faceau din pura placere sadica.De altfel,in afara de Buchenwald si Dachau,americanii si rusii n-au gait acolo nici un militar german.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *