Vizioneaza filme online

Conspiracy Theory – Teoria conspiraţiei (1997) – filme online

Ceea ce ştii te-ar putea ucide.

Jerry Fletcher e un şofer de taxi care vede conspiraţii peste tot. Însă regula spune că, dacă persişti în aceste teorii, mai devreme sau mai târziu una dintre ele se va dovedi adevărată. Acum viaţa lui e în pericol.

William Burroughs a spus odată ca un paranoic e un om care cunoaşte câte ceva din ce se întâmplă în jurul său. Atunci Jerry, protagonistul filmului, este chiar definiţia paranoicului – el e un şofer care-şi asaltează pasagerii cu teorii nebuneşti ale conspiraţiei, implicând toate organizaţiile influente. Dar Jerry are doar o vagă idee despre amploarea lucrurilor reale. Filmul ne avertizează din primele momente că are de gând să împletească acţiunea, comedia şi romance-ul într-un mare stil. Ceea ce nu-i puţin lucru, ţinând cont de faptul că scenariul e portretul sumbru al unui bărbat dereglat mental, care trăieşte într-o încăpere insalubră unde totul este închis cu cheia, inclusiv frigiderul şi caserolele cu mâncare din interior. Un singuratic care e caraghios şi înspăimântător în acelaşi timp. Dacă aţi pus vreodată la îndoială appeal-ul lui Gibson, acest thriller serios/comic vă oferă 135 de minute de probe zdrobitoare care să vă convingă că merită să fie unul dintre cele mai bine plătite staruri ale planetei. Teoria conspiraţiei e o odă închinată lui Mel de către Richard Donner, regizorul lui Lethal Weapon şi Maverick care a fost întotdeauna capabil să etaleze tot spectrul lui Gibson, în special demenţa sa şi expresia de băieţel inocent în faţa dragostei.
Teoria conspiraţiei e un thriller paranoid care beneficiază de un arsenal antologic de staruri și de o doză neconvenţională de umor.

IMDB : 6,7

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Conspiracy Theory – Teoria conspiraţiei (1997) – filme online

 1. Nky a comentat: 16/03/2017 ora 22:11

  Super!Se poate si fara efecte speciale fantastice … 3D … nuditate excesiva etc … acest film o poate demonstra !Chiar si in 2017 cand suntem efectiv invadati de tot ce inseamna digital si superficial !

 2. eu a comentat: 27/12/2016 ora 22:27

  e bun filmul, e bun dar greu de urmarit ( ptr. mine cel putin…) Mel interpreteaza excelent rolul nevroticului – tocmai de aceea e greu sa-l urmaresc..simt ca am stat o ora si jumatate împreuna cu un nebun…

 3. cenzura a comentat: 29/03/2016 ora 01:03

  Si filmul acesta lipseste.

 4. manu a comentat: 17/04/2014 ora 00:08

  un film ce te tine in tensiune pana la sfarsit, cu doi actori minunati si pe care-l recomand cu placere. multumiri echipei filmehd. 😛

 5. Shift a comentat: 09/04/2014 ora 00:24

  Da clasa si celor din 2014…

 6. Andrei a comentat: 08/04/2014 ora 23:01

  Un folm excelent . Merita vazut. Multumesc filmehd :fhd:

 7. danvrg a comentat: 08/04/2014 ora 09:57

  da !! bun pentru vremea aia 97!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *