Vizioneaza filme online

Cosa voglio di più – Come Undone (2010) – filme online

Anna (Alba Rohrwacher) a realizat tot ceea ce şi-a propus,are un loc de muncă stabil,este dinamică, afectuoasă cu familia ei, cu prietenii şi cu partenerul ei, Alessio (Giuseppe Battiston), cu care a decis să aibă un copil. Însă singurul lucru care lipseşte din viaţa ei este curajul de a-şi asuma responsabilitatea pentru lucrurile de care depinde viitorul ei.
Atunci când Domenico (Pierfrancesco Favino) apare în viaţa ei, interesele Annei se schimbă, acestea axându-se pe iubire. Însă dregostea are şi ea limitele ei. Cu toate că Domenico a ajutat-o să descopere fericirea şi dragostea, acesta are doi copii şi este căsătorit, aşa că cei doi decid să aibă o relaţie bazată pe întâlniri secrete, minciuni, sex într-o cameră de hotel închiriată cu ora.
Totul se complică atunci când Anna vrea ca relaţia sa cu Domenico să devină mai serioasă…

IMDB : 6,2

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Cosa voglio di più – Come Undone (2010) – filme online

 1. atena a comentat: 11/05/2016 ora 08:36

  repostati va rog?!

 2. lily a comentat: 14/03/2015 ora 13:54

  va rog sa reincarcati filmul. multumesc

 3. vasile a comentat: 23/02/2014 ora 00:08

  foarte bun ! Rupt din realitate..

 4. seM a comentat: 27/12/2012 ora 12:59

  frumos filmul pentru cui in plac filmele cu secvente picante!!!

 5. ramniceanu a comentat: 24/10/2012 ora 16:59

  Viaţa aduce faţă în faţă doi oameni care se iubesc, dar împotriva cărăra luptă angajamentele personale, morala, legile… Cum se pot elibera aceştia de toate legăturile, cum îşi pot trăi liberi existenţa? Nu există nicio rezolvare! Partenerul fiecăruia dintre personajele principale îşi asumă dreptul de stăpânire asupra soţului (soţiei), contractul (promisiunea), asigură şi garantează proprietatea asupra partenerului de viaţă. Renunţarea şi fuga sunt cele mai sigure soluţii în cazuri de acest fel. ((Este pedeapsa pentru dezvoltarea ataşamentelor!!))

 6. Earthling a comentat: 11/08/2012 ora 23:21

  Ai dreptate Andreea,foarte “real” pentru cine are curajul sa recunoasca 🙂 iar pentru cei care au ajuns doar la minutul ’35 si nu au avut curajul sa mearga mai departe …ferice de ei ,ii invidiez pe acesti oameni :-)))

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *