Crazy/Beautiful (2001)

Crazy/Beautiful (2001)

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
8.4
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

45 comentarii

Titlu original: Crazy Beautiful

Prezentat de compania producãtoare drept o dramã cu si pentru adolescenti, “Nebuni si frumosi” este o pildã cu tâlc, despre intensitatea si puterea primei iubiri, dar si despre modul în care doi tineri cu probleme se pot vindeca si ajuta unul pe altul prin dragoste.

“Nebuni si frumosi” este povestea unei tinere de 17 ani, aflatã într-o continuã rãzvrãtire fatã de autoritate, fie ea familialã, legalã, guvernamentalã, etc. Nicole (KIRSTEN DUNST) este dezamãgitã de dezinteresul tatãlui sãu, congresmanul Tom Oakely (BRUCE DAVISON), pe zi ce trece tot mai distant, dar si de indiferenta mamei vitrege. Crescând fãrã o familie adevãratã, apropiatã, Nicole îsi pierde timpul chiulind de la ore, petrecând si hoinãrind cu prietena si tovarãsa ei de pozne, Maddy (TARYN MANNING).

Spre surprinderea ei, un joc devine adevãrat si Nicole se îndrãgosteste serios de Carlos Nunez (JAY HERNANDEZ), starul echipei de atletism si seful de promotie al liceului. Carlos este un elev eminent, ambitios si hotãrât, care face douã ore cu autobuzul, din periferia sãracã în care locuieste, pânã la liceul prestigios, din exclusivistul cartier al Los Angeles-ului, unde învatã. Cei doi sunt cum nu se poate mai diferiti… El este interesat de scoalã, de viitorul sãu, este binecrescut, manierat si respectuos. Ea e insolentã si nu a întâlnit nici o regulã de la care sã nu se abatã. Nicole este o bogãtasã, care are totul, dar nu pretuieste nimic, pe când Carlos nu are nimic altceva decât valori morale, interioare… Lumile lor diferite se luptã, se confruntã, se clatinã. Prietenii petrecãreti ai lui Nicole sunt socati de alegerea ei, de afectiunea pentru un tocilar sãrac. Familia si prietenii lui Carlos sunt ingrijorati cã aceastã fatã egoistã si flamboaiantã îi poate primejdui viitorul, plin de promisiuni luminoase, dar greu de îndeplinit. Tendintele autodistructive ale lui Nicole amenintã sã distrugã ambitiile si idealurile lui Carlos. Confruntarea e iminentã.

Si în timp ce toti cei din jur conspirã sã-I despartã, cei doi tineri trebuie sã decidã dacã diferentele dintre ei sunt insurmontabile sau pot fi depãsite cu dragoste si întelepciune.

Anul lansării: 2001
Actori:

Player 1
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Player 4
Player 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

The Black Stallion (1979) - Armăsarul negru
The Hotel (2022) - Hotelul
The Chapel (2023) - Capela

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!