Crossroads – La răscruce de drumuri (1986) – filme online

Crossroads – La răscruce de drumuri (1986) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Crossroads – La răscruce de drumuri (1986) – filme online

7.1
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Eugene Martone (Ralph Maccio, “The Karate Kid” şi “The Karate Kid – Partea a II-a”) se luptă cu diavolul şi propriul său destin când ajunge la o RĂSCRUCE în această dramă contemporană. Filmul plin de forţă combină aventura, dragostea şi muzica, purtându-l pe talentatul chitarist Martone într-o lume nouă, periculoasă, plină de provocări.
Obsedat să descifreze misterele blues-ului, muzicianul în devenire îl găseşte pe morocănosul Willie Brown (Joe Seneca), un maestru al muzicuţei în blues, şi îl eliberează din închisoare.
Acest duet neverosimil hoinăreşte din New York până în Mississippi, căci Martone vrea să devină faimos, iar Brown încearcă să încalce un contract pe care l-a semnat cu diavolul, în urmă cu mai mulţi ani.
Pe drum, Martone o cunoaşte şi se îndrăgosteşte de o fugară sexy, Grances (Jami Gertz, producţia TV “Still Standing”, “Twister”).
O combinaţie bogată de blues din delta Mississippi-ului şi rock, produsă de Ry Cooder (Buena Vista Social Club), filmul îi poartă pe Martone şi Brown într-o întreaga odisee, care îi aduce într-un punct culminant dramatic, aflat la o RĂSCRUCE.

IMDB : 7,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net