Vizioneaza filme online

Cry-Baby – Lacrimi de fată (1990) – filme online

Filmul e o incearcare de parodiere a culturii anilor ’50 şi a epocii de înflorire a rock’n’roll-ului. Acţiunea se petrece în 1954, în Baltimore. Pentru adolescenţii contemporani epocii lui Elvis Presley, muzica şi sexul sunt prioritatea numărul unu. Cum este şi cazul lui Cry-Baby, lider al unei bande de rebeli mândri că sunt delincvenţi. De el se îndrăgosteşte de o fată de familie bună, Allison, plictisită de dragostea lui Baldwin, un tânăr cumsecade… Cu o clară tentă nostalgică după acele timpuri, filmul beneficiază de aportul lui Johnny Depp, considerat de critică drept unul dintre puţinii actori capabili să redea atmosfera închipuită de regizor.

Este anul 1954, iar Eisenhower este preşedintele. Rock n’ Roll-ul este rege. Iar “Cry-Baby” Walker este cel mai rău dintre răii din liceul lui. Cry baby este băiatul rău, irezistibil, a cărui uluitoare capacitate de a vărsa o unică lacrimă le scoate din minţi pe toate fetele şi în special pe Allison Vernon-Williams, o tipă cuminte, frumoasă şi bogată, care se simte incontrolabil atrasă de acest delincvent juvenil de vis, ca şi de lumea lui interzisă, plină de muzică rock, maşini rapide şi femei şi mai rapide.

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Cry-Baby – Lacrimi de fată (1990) – filme online

 1. Anonim a comentat: 01/06/2017 ora 20:54

  Este cel mai bun film pe care l-am vizionat pana acum.

 2. Marcela12 a comentat: 24/04/2017 ora 22:46

  Cel mai prost film pe care l am vazut vreodata, super plictisitor. Abia am asteptat sa se termine doar ca sa nu-l las inceput. Singurul motiv pentru care merita este Johnny si tipa, in rest oribil.

 3. delia a comentat: 30/05/2014 ora 15:38

  adaugati filmul daca se poate the brothers 2001..sunt tare comici tipii astea..fac numai prostii:)) prea tare 😆

 4. anonim a comentat: 29/05/2014 ora 21:57

  @Bogumil….frumos pentru cei care au trait in America sau alte tari libere,nu uita ca la noi a fost nasol rau in anii 50.

 5. Bogumil a comentat: 29/05/2014 ora 20:49

  Dor de tinerete ” ce vremuri ” anii ’50… un film vechi dar foarte placut de vizionat cu un J.Deep foarte tanar iar amintirile acelor ani sunt multe cel putin pt mine personal si sunt sigur ca dupa vizionarea peliculei vor navali si in mintea si sufletul persoanelor care au apucat acele vremuri si inca mai traiesc… sa poata povesti nepotilor ! 😉

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *