Cyrano de Bergerac (1990) – filme online

Cyrano de Bergerac (1990) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
1.7
NOTA USERI

Descriere film

10 comentarii

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, un premiu Globul de Aur, 4 premii şi 3 nominalizări BAFTA, 2 premii şi o nominalizare Cannes, un premiu şi 4 nominalizări Academia Europeană de Film.

Gérard Depardieu îl interpretează pe spadasinul carismatic cu un spirit generos şi cu destulă inspiraţie pentru poezie, Cyrano De Bergerac. S-ar părea că un astfel de bărbat nu ar avea probleme cu femeile. Însă el este de altă părere, se consideră a fi respingător, cu o față urâtă şi un nas mare. Roxane (Anne Brochet) este femeia pe care o adoră, însă Christian (Vincent Perez) este cel care are parte de atenţia ei. Întrucât Christian nu se pricepe la poezii, îl roagă pe Cyrano să-l ajute. Ceea ce urmează este o serie de decepţii, căci Roxane se îndrăgosteşte de Christian datorită cuvintelor de dragoste compuse de Cyrano.

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  10 comentarii
  1. Lica | 2016-09-26

   Se poate reposta? Multumesc anticipat!

  2. Dark cat | 2015-06-06

   CAPODOPERA….un film de suflet…

  3. geo | 2015-05-30

   L-am vizionat de e 3 ori si tot as vrea sa-l mai revad!Un film plin de mister si dragoste! il recomand cu placere,tuturor celor care vor sa simta cu adevarat acest sentiment,dragostea…

  4. Cristina | 2015-03-05

   Play cu incredere! Capo d’opera de la inceput pana la sfarsit! Sunt fan The Lord of the rings si The Hobbit, dar nu pot sa inteleg cum de filmul acesta are asa de putine voturi. Nu e genul sf, dar e o nebunie de film: fantezie, poezie, dragoste, istorie, muzica…tot ce vrei! Uitati-va cu incredere! Romantism si actiune suta la suta!!!

  5. Cony | 2014-07-13

   M-a impresionat pana la lacrimi sfarsitul ❗

  6. ioan chirila | 2013-12-17

   cinste dramaturgulu ,cilste regizorului,cinste tuturor celor care au contribuit la facerea acestui film.as fi vrut sa se termine cu bine,dar razboiul aintrerupt o viata tocmai atunci can devenise adevarata.

  7. Elena R | 2013-07-04

   Minunata aceasta ecranizare cu dialogurile originale, atat de spumoase. Depardieu ravisant ca de fiecare data, o imbinare minunata de comedie, spirit, romantism si drama. Multumim Filme HD!

  8. Qballycus | 2013-02-24

   Un film cu adevarat de nota 10!

  9. CatalinU | 2013-02-23

   Un film 100% in versuri…impresionant. Daca nu va place poezia macar putin va sfatuiesc sa nu “pierdeti” 135 de minute din viata voastra urmarind filmul asta. Depardieu e magnific, la fel si restul distributiei iar filmul e o drama. Pour les connaisseurs…

  10. Cristina | 2013-02-21

   FFFFF bun. Nota 10. Just PLAY. Edmond Rostand, cel care a scris piesa originala este un dramaturg francez de succes care a trait la sf sec XIX- inceputul sec. XX. Filmul pastreaza multe dintre dialogurile originale din piesa. Sunt sigura ca o sa placa si celor mai tineri dintre spectatori. Vizionare placuta!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)
  Wonder (2017) - Minunea

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net