Damsels in Distress (2011) – filme online gratis

Damsels in Distress (2011) – filme online gratis

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI

Damsels in Distress (2011) – filme online gratis

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ, ROMANTIC
5.7
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Violet, Rose şi Heather sunt studente la universitatea Seven Oaks, privindu-i pe colegii ce nu fac parte din cercul lor cu o anumită condescendenta şi comportându-se arogant chiar dacă lor li se pare că sunt inteligente, lipsite de pretenţii şi bine intenţionate.
Dinamica Violet este hotărâtă să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor din jur, iar prima persoană a cărei viaţă îşi propune să o schimbe este Lily, o studentă transferată de la o altă universitate, care li se alătură celor trei prietene la Centrul de Prevenire a Sinuciderilor din campus, propovăduind că o igienă corespunzătoare, un miros plăcut, consumul de gogoşi şi lecţiile de dans sunt ingredientele de bază ale păstrării sănătăţii mintale.
După ce are impresia falsă că a împiedicat-o pe Priss să se sinucidă, Violet îi mărturiseşte acesteia că preferă să se întâlnească cu băieţi prostuţi şi neatrăgători, fiind evident că activează un mecanism de protecţie pentru a nu se alege cu inima frântă. Convinsă că deţine controlul în relaţia cu Frank, Violet este şocată şi deprimată când îşi surprinde iubitul înşelând-o şi trebuie să recunoască că sistemul de aşa-zise valori pe care se străduieşte să-l impună şi altora este plin de ipocrizie.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

The Village (2004) - Sinucideri misterioase
Pickpockets (2018) - Pickpockets: Maestros del robo
Kodachrome (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!