Dangerous Liaisons – Legături periculoase (1988) – filme online

Dangerous Liaisons – Legături periculoase (1988) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI

Descriere film

6 comentarii

3 premii şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 6 nominalizări BAFTA.

Acţiunea se desfăşoară în Franţa între anii 1760-1770. Marchiza de Merteuil (Glenn Close) are nevoie de servicile fostului ei amant, un cuceritor notoriu, Vicontele de Valmont (John Malkovich), pentru a se răzbuna pe unul din amanţii ei, care plănuia să o părăsească şi să se căsătorească cu o tânără virtuoasă pe nume Cécile de Volanges (Uma Thurman). Dar Valmont, plictisit şi neintrigat de provocare, propune un pariu care urma să o implice şi pe Doamna de Tourvel (Michelle Pfeiffer), o femeie credincioasă, cu frică de Dumnezeu, într-un joc al intrigilor, secretelor şi confidențelor. În iubire, însă, lucrurile nu sunt niciodată simple…

Dintre toate ecranizările romanelor francezului Choderlos de Laclos, această peliculă este considerată cea mai extravagantă dar și cea mai reușită. Cu o distribuție remarcabilă, reunindu-i pe Glenn Close, John Malkovich, Michelle Pfeiffer și Keanu Reeves, filmul regizat de Stephen Frears aduce în prim-plan relația dintre frumoasa dar imorala marchiză de Meurteil și fostul său iubit, cinicul viconte de Valmont. Țesătura de intrigi amoroase și nu numai – a Franței baroce, cu dantelăria lor delicată, nu reușește să mascheze îndeajuns o lume necruțătoare cu cei slabi. Iubirea este o slăbiciune nepermisă, seducția o armă, iar dragostea o artă ce se cere în permanență perfecționată. Acestea sunt regulile jocului în care cei care țin la principii pierd întotdeauna.

IMDB : 7,7

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net