Dans la maison – În casă (2012) – filme online

Dans la maison – În casă (2012) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
5.2
NOTA USERI

Dans la maison – În casă (2012) – filme online

GEN FILM: THRILLER
7.4
NOTA IMDB
5.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

Germain este un profesor de literatură la un liceu din Franţa, căsătorit cu un curator de galerie de artă. Germain se plânge nevestei sale de nivelul scăzut de interes al elevilor săi, cărora le pasă numai de telefoanele lor mobile şi de pizza. Profesorul e entuziasmat să descopere un elev cu talent de scriitor, Claude, care îi descrie într-o temă de casă cum a manipulat un coleg să îi permită acces în casa sa cu pretextul de a-l ajuta la teme, dar de fapt pentru a putea cutreiera camerele locuinţei de burghezi şi pentru a-i cunoaşte pe părinţii colegului. Încântat de poveste, profesorul începe să-i dea tot felul de sfaturi stilistice şi de construcţie a naraţiunii lui Claude. Odată ce aceste lecţii particulare încep, Germain îşi dă seama că în temele elevului său linia dintre ficţiune şi realitate e foarte subţire sau s-ar prea putea să nici nu existe, căci profesorul însuşi începe să apară ca personaj. Talentul elevului său reuşeşte să îi readucă şi profesorului entuziasmul pentru munca sa, însă intruziunile tânărului vor descătuşa evenimente de necontrolat. Filmul e o explorare a relaţiei dintre ficţiune şi viaţă, autor şi cititor, dar şi a artei de a spune poveşti. “Dans la Maison” e ecranizarea romanului “The Boy In The Last Row” de Juan Mayorga, o poveste despre un adolescent care e capabil să-i corupă şi să-i manipuleze pe toţi din jurul său.

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  12 comentarii
  1. Petre Matei | 2014-07-04

   Un film foarte bun! Firul epic ce se învârte între realitate și fabulos îi conferă filmului o doză de acuratețe și chiar vizionarul se transpune în cititor al unei cărți.Filmul,așadar, este reprezentat foarte bine pentru a ecraniza talentul unui puști de 16 ani ,ce visează totuși să se desprindă de realitate. Aviz amatorilor ce au vizionat acest film superb și ce-au comentat aiurea , aș putea spune că filmul este o capodoperă. Nota 8,7 de la mine 😆 .

  2. ana | 2014-03-01

   regret ca mi-am pierdut vremea uitandu-ma la el. aveam asteptari… si sincer? imi doream de mult sa ma mai uit la un film frantuzesc bun, dar pacat…..

  3. Vera | 2014-01-22

   Filmul e departe de a fi o telenovela, Diana. E foarte fin si cu multe referinte la literatura franceza mai mult sau mai putin clasica. Nu e accesibil, insa asta nu il face un film prost sau patetic.

  4. eugenia | 2013-09-09

   De acord cu CID-Film frantuzesc.Grande classe dar nu pentru orice țopârlan.

  5. ioana | 2013-08-21

   slab de tot! nu merita 7,7

  6. CID | 2013-08-05

   Film frantuzesc.Grande classe dar nu pentru orice țopârlan.

  7. x | 2013-08-04

   Un film captivant. Abia asteptam sa vad ce va mai scrie Claude…

  8. Cris | 2013-08-04

   Destul de interesant, dar se poate si mai bine de atat.

  9. pepy | 2013-08-04

   Monoton,plictisitor, nimic nou.

  10. adi_an | 2013-08-03

   Sincer! mie mi-a placut.

  11. Marian | 2013-08-03

   Un film interesant, inedit. Merita vizionat. 😉

  12. Diana | 2013-08-03

   Un film patetic! Nu merita irosite doua ore din viata voastra pentru asta.. Actorie proasta, un fir narativ banal, ce mai… exact cum zice si in film, o curata telenovela frantuzeasca. NU va recomand deloc!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net