Darkest Hour – Darkest Hour. Ziua decisivă (2017) – filme online

Darkest Hour – Darkest Hour. Ziua decisivă (2017) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
8.3
NOTA USERI

Darkest Hour – Darkest Hour. Ziua decisivă (2017) – filme online

GEN FILM: BIOGRAFIC, DRAMĂ, ISTORIC
7.4
NOTA IMDB
8.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

16 comentarii

6 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 9 nominalizări BAFTA.

Drama biografică Ziua decisivă urmăreşte eforturile lui Winston Churchill (Gary Oldman), în faţa invaziei iminente a Germaniei naziste în Marea Britanie. O poveste palpitantă începe în ajunul celui de-al Doilea Război Mondial, deoarece, în câteva zile de când a devenit prim-ministru al Mării Britanii, Winston Churchill trebuie să facă față uneia dintre cele mai turbulente și mai clare încercări: explorarea unui tratat de pace negociat cu Germania nazistă sau menținerea unei poziții ferme de luptă pentru idealurile și libertatea unei națiuni. Pe măsură ce forțele naziste de neoprit mătură Europa de Vest și amenințarea cu invazia este iminentă, Churchill, cu propriul partid împotriva sa și cu un rege sceptic, trebuie să reziste celei mai întunecate perioade, să înalțe o națiune și să încerce să schimbe cursul istoriei lumii…

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  16 comentarii
  1. vasyadg | 2018-02-11

   FOARTE BUN

  2. Teo | 2018-02-09

   Partea cu înțelegerea cu URSS și Stalin e scoasă din context. Noi sunt, victime, dar lor le-a convenit se minune acordul. Partea bogata a Europei a fost a lor. Oricum au obținut destule, având in vedere efortul de război rus și pierderile foarte mari suferite de URSS.
   In plus, Imperiul a fost dezintegrat intenționat. Poate au pierdut forma coloniala de exploatare a țărilor respective, dar au înlocuit-o cu exploatare capitalista și sub forma concesiunilor. Au pierdut controlul politic direct, dar economic au obținut mai mult și cu costuri mai mici.
   Cinic pentru alții, bine pentru ei.
   Orice mândrie naționala trebuie înțeleasă și din perspectiva marilor puteri, care fac jocurile și pentu care sunt mai importante interesele lor decât orice altceva.

  3. dragos | 2018-02-08

   Un film foarte bun si multumim pe aceasta cale filme hd cu care am implinit deja cinci ani si doar atat vreau sa mentionez ca desi pentru noi romanii , Churchill nu a fost un protector, vezi povestea biletelului cu Stalin ,Yalta 1945 90 % influenta sovietica pt Romania ,10 % influenta britanica, trebuie admirata darzenia , ambitia si incapatanarea omului Churchill . Este tare usor sa cedezi , mai greu este sa rezisti si sa lupti pentru cauze pierdute.
   De-ar avea si politicienii romani 10 % din ambitia lui si sa nu se mai ghideze dupa principiul ”dupa noi potopul ”si ca nu trebuie negociat nimic cu Uniunea Europeana poate nu am mai face atatea imprumuturi disperate si poate ne-am regasi identitatea nationala cu care am trebui sa ne mandrim .

  4. Kokero | 2018-02-06

   Recomand! Film bun de tot!

  5. CARP OCTAVIAN | 2018-02-04

   Un film despre asasinul cu sange rece care ne-a lasat in mainile rusilor .Alaturi de paraliticul Roosevelt cu care format un cuplu de gangsteri . Pentru suferinta Neamului Romanesc, ramane un blestemat al Istoriei .In plus a neglijat Imperiul Britanic ,pierzandu-l.

  6. Tibisor | 2018-02-03

   Excellent … faza din metrou , priceless …Gary Oldman , genial !

  7. barbaresso emanuel dan | 2018-02-02

   UN FILM FFF BUN . PACAT CA POPORUL ROMAN NU A AVUT UN ASEMENEA LIDER IN CEL DE AL DOILEA RAZBOI MONDIAL.. DACA PT ENGLEZI WINSTON CHURCHILL A FOST UN EROU UN MARE LIDER PT TARILE SI POPOARELE EST EUROPENE FINLANDA ESTONIA LETONIA LITUANIA POLONIA CEOSLOVACIA UNGARIA ROMANIA BULGARIA IUGOSLAVIA ALBANIA A FOST O CATASTROFA UN CRIMINAL MAI MARE CA STALIN SI HITLER LA FEL CA ROOSVELT SA LASI ACESTE TARI PE MANA COMUNISTILOR IN SFERA URSS CU REZULTATELE SI URMARILE NEFASTE BINECUNOSCUTE PE CARE LE TRAIM SI AZI.

  8. aham | 2018-02-02

   omul care e responsabil de dezastrul contra turcilor de la galipolli, responsabil de disparitia imperiului britanic ca forta dominanta in jumatate din lume, abandonarea a jumatate din europa in mainile unui bolnav dement pe nume stalin. magnific personaj, sa tot faci fllme laudative despre el.

  9. Alina | 2018-01-31

   un film minunat, de Oscar! Multumesc.

  10. Sandoq | 2018-01-31

   Un film care va rămâne în istoria cinema pentru interpetarea de excepție a lui Gary Oldman care, în opinia mea, ar trebui să cîștige Oscarul pentru interpretare masculină.
   Necondiționat !

  11. Klaus.B | 2018-01-30

   Bai esti nebun,filmul asta e demential …deci nu am mai ras cu lacrimi cum am ras la filmu asta din 2016 :DDDDD Deci scena aia la telefon face un Oscar.Si sper sa il castige daca anu trecut Martianul a castigat premiul Cea mai bune comedie :))))) Gary Oldman il face pe Winston super friendly.

  12. Mihu | 2018-01-30

   Briliant

  13. menumorut | 2018-01-29

   omul care ne/a lasat rusilor

  14. Tibisor | 2018-01-29

   Hmmm … in ultimul timp tot apar filme istorice despre M.B. … mama lui de BREXIT …

  15. doina | 2018-01-29

   MAGNIFIC!!!!!! MULTUMESC HD!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net