De-as fi… Harap Alb (1965) – filme online

De-as fi… Harap Alb (1965) – filme online

Vezi trailer
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

De-as fi… Harap Alb (1965) – filme online

GEN FILM: FANTEZIE, FILME VECHI
7.2
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Titlu original : De-as fi Harap Alb

“Terenul cel mai fecund al întâlnirii lui Gopo cu povestitorul de la Humuleşti este umorul de esenţă folclorică. Împrejurările prin care trece fiul de crai, pe urmele lui Harap Alb, o atestă în chip admirabil, căci cineastul ştie să concentreze cu un autentic simţ popular, ridicolul unor defecte omeneşti. Aici parodia se integrează firesc, căci ea nu alterează nici basmul nici direcţia fundamentală a fanteziei comice.” – Eugen Atanasiu – 1965 (România literară).
“Prima importantă ecranizare făcută de cineast după povestitorul humuleştean este De-aş fi… Harap Alb, un film pe cât de somptuos scenografic, pe atât de nuanţat în interpretările date de autor faimoaselor personaje şi binecunoscutei trame care marchează un parcurs iniţiatic. A fost pentru Gopo una dintre lecturile care i-au solicitat cel mai mult imaginaţia.” Dana Duma, 1996 (“Gopo”)

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  4 comentarii
  1. irina | 2014-01-04

   da…e frumos dar pacat ca nu tot e conform povestii……. 🙁 un 8

  2. alexandra | 2013-10-14

   e super frumos acest film il iubesc ca si basm chiar merita vazut de mai multe persoana

  3. Minodora | 2012-10-28

   Foarte frumos filmu….. nota 20*** merita…

  4. adrian | 2012-10-24

   Este un film care mi-a scapat pana acum. Aș putea spune ca este la fel de impresionant, avînd în vedere anul în care a fost făcut, ca și basmul în sine. Recomand 10 din 10

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net