De ce are vulpea coada? (1988) – filme online gratis

De ce are vulpea coada? (1988) – filme online gratis

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

De ce are vulpea coada? (1988) – filme online gratis

GEN FILM: COMEDIE
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Titlu original: De ce are vulpea coada?

Un cuplu bucurestean pleaca in concediu impreuna cu baietelul lor de 6 ani, Gabi, la parintii sotului, intr-un sat de munte. Are loc si un incident cu o vulpe si un curcan.

Filmul este o “intoarcere” – in acest caz a unei familii traind in mediu citadin, in satul copilariei. Privita prin ochii copilului, “intoarcerea” devine absolut cuceritoare, atingand strunele sufletului celui care a lasat in urma universul copilariei de mult, prea mult timp.

Bunicul si bunica sunt foarte fericiti si sunt cuceriti de inocenta lui Gabi, aratandu-i valorile satului romanesc si mai ales rolul taranului in existenta oraseanului, dar acest lucru nu este un motiv ca micutul Gabi sa provoace diferite intamplari datorita nazbatiilor sale, mai ales ca in gradina lor, isi facuse aparitia o …vulpe.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. endre | 2016-01-14

   Aceste film este o parte din ADN-ul celor care au copilarit in anii ´80 si care te emotioneaza in asa fel incat iti vine greu sa crezi ca traiesti in 2016, alte vremuri, alte reguli, alte prioritati.
   Merita urmarit! Nu glumesc.

  2. secuiu | 2015-05-11

   Filmul a fost realizat in Gura Teghii-Buzau, in casa Marioarei Ceauselu.

  3. kry | 2013-03-30

   super filmul. daca ati avut parte de o copilarie adevarata, in natura de altadata, cu animale si prieteni alaturi de care sa te joci pana uiti de notiunea timpului, cu siguranta o sa va placa mult. pana si bunicii….:( , superb ce sa mai…merita vazut!

  4. Jhon12 | 2013-02-18

   ceva Romanesc si frumos!

  5. eu | 2013-02-18

   f bun filmul…..imi aduce aminte de copilaria mea,de vacantele la bunici….meria vazut!!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net