Dead Like Me: Life After Death (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

Dead Like Me: Life After Death (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Dead Like Me: Life After Death (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

GEN FILM: COMEDIE, FANTEZIE, HORROR
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Este continuarea serialului Dead Like Me din 2003. Noua poveste ne-o prezinta pe aceeasi Ellen Muth, in rolul lui George, cea care a murit si devine un “Grim Reaper” (face trecerea sufletelor spre alt plan al existentei). De asemenea, reapar Jasmine Guy – in rolul Roxy – si Callum Blue, in rolul lui Mason. Henry Ian Cusick (Desmond Hume din serialul Lost) devine noul sef al echipei de “Grim Reapers”.
Acesta este un afacerist care nu se ocupa prea mult de ajutarea celor care mor. Haosul acopera echipa. Daisy si Mason incep sa bea, preocupandu-se de viata si distractiile lor. Roxy incearca sa castige un post cat mai inalt in politie, incalcand reguli de baza ale “Grim Reaper”. George ia legatura cu sora ei, Reggie, o alta incalcare a regulilor. Cum avem de-a face cu latura supranaturalului, efectele actiunilor lor se rasfrang in viata celor vii. Umorul negru este unul din cele mai mari plusuri ale acestui film.

.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net