Dead Man (1995) – filme online

Dead Man (1995) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
7.7
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

O nominalizare Cannes, un premiu Academia Europeană de Film.

Un tânăr contabil călătoreşte în sălbaticul oraş Machine pentru a ocupa un post ce i-a fost promis. Ajuns la faţa locului, William Blake descoperă că postul a fost ocupat. Obligat să petreacă noaptea în oraş, o cunoaşte pe Thel, cu care se culcă. În mijlocul nopţii, aceasta este ucisă de logodnicul înşelat, la rândul său ucis, în autoapărare, de Blake.
Totuşi, acesta primeşte un glonţ care îl ucide încet. Tânărul contabil este forţat să fugă din oraş, cu trei vânători de recompense pe urmele sale şi, cu ajutorul indianului Nobody, îşi cauta calea spre o moarte onorabilă, corespunzătoare credinţelor păgânilor care l-au “adoptat”.

IMDB : 7,7

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net