Deadfall – Furtuna de zăpadă (2012) – filme online

Deadfall – Furtuna de zăpadă (2012) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
4.5
NOTA USERI

Deadfall – Furtuna de zăpadă (2012) – filme online

GEN FILM: CRIMĂ, DRAMĂ, THRILLER
6.3
NOTA IMDB
4.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

60 comentarii

Eric Bana şi Olivia Wilde interpretează doi fraţi care se despart în timpul unei furtuni foarte puternice, în timp ce erau pe drum spre Canada pentru a se ascunde după jaful unui cazino.

Bana şi Wilde înfruntă cu mult curaj o furtună de zăpadă pentru a scăpa de poliţiştii care sunt pe urmele lor, toate acestea petrecându-se în noul trailer al lui “Deadfall”. Bana îl interpretează pe Addison, în timp ce Wilde o joacă pe sora acestuia, Liza. Cei doi sunt puşi pe fugă după ce un jaf plănuit la un cazino nu a mers tocmai cum trebuia.

În timp ce fug de poliţie, cei doi fraţi au un accident de maşină şi rămân blocaţi în mijlocul zăpezii. Addison ucide un agent care le găsise maşina lovită, iar apoi cei doi se despart pentru a ajunge la graniţa cu Canada în cele mai rele condiţii posibile.

Deadfall a fost deja proiectat pe marile ecrane în 2012 în cadrul Festivalului de Film de la Tribeca.

IMDB : 6,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net