Declaraţie de dragoste (1985) – filme online

Declaraţie de dragoste (1985) – filme online

Vezi trailer
7.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Descriere film

10 comentarii

Un film despre iubire şi viaţa de licean care a umplut cinematografele. Declaraţie de dragoste poate fi considerat unul dintre primele “lovestory-uri” româneşti. Adrian Paduraru şi Teodora Mareş sunt protagonişti, iar Ion Caramitru şi Tamara Buciuceanu fac două roluri de neuitat în ipostaza faimoşilor profesori Socrate, respectiv Isoscel.
Este primul film al unui adevărat fenomen sociologic al anilor ’80, “care oferea tinerilor o alternativă la conformismul cinematografiei epocii” (Tudor Caranfil).

IMDB : 7,8

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  10 comentarii
  1. Mihail | 2016-08-08

   Invit pe cei 20-25 ani (si nu, numai …este un film pt. toate varstele) sa vada asa ceva…poate le v-a schimba un pic felul de vedea viata, dragostea….

  2. elena | 2016-08-03

   il repostati va rog?!

  3. iovanescu andrei | 2015-01-27

   Este un film despre o Dragoste curata, delicata asa cum ar trebui sa fie ea, atunci , acum si intotdeauna…Pentru ca in dragoste nu e loc pentru sentimente murdare sau dorinte ascunse, ci doar pentru sinceritate si tandrete…… Pentru ca ea, Dragostea, este una dintre cele mai puternice forte ale Universului….nu degeaba, Marin Preda spunea intr-unul din romanele sale- ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”…..Actrita principala interpretata de Teodora Mares merita cu prisosinta toate premiile pe care le-a castigat in irma rolului jucat in acest film, este foarte talentata si nu in ultimul rand foarte frumoasa….Va multumesc pentru posibilitatea vizionarii filmului, e un film extraordinar !

  4. daniel | 2014-10-09

   foarte frumos i-mi aduce aminte de alte vremuri demult apuse .am vazut filmul acum 23 de ani si mise pare ca a fost ieri,pacat ca imbatrinim si uneori uitam de unde venim si ce am fost….bravo :fhd:

  5. mtucanguru | 2013-12-05

   Un film despre iubire si viata de licean,unul dintre primele “lovestory-uri” romanesti, un film de colectie!

  6. stefan | 2013-06-22

   extraordinar… dupa ani de zile …il revad

  7. denisa elena | 2013-02-17

   impresionant…..o asa dragoste adevarata mai rar….vizionare placuta

  8. sokol | 2013-02-11

   un film ca a facut o revolutie in punctul de vedere de viata in albania pt tineri in aceste ani, eram in liceu atunci si pt toti noi era ceva extraordinar vazand ca noi in albania eram mai izolati in europa, un film superbbbbbbbbbb

  9. nicoleta | 2012-08-19

   un film frumos….cu happy end…:)….

  10. clau89 | 2012-07-07

   suber belea filmu asta ii de nota 20 iti aduce aminte de vremurile mai vechi

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net