Defendor – Filme online gratis subtitrate in romana

Defendor – Filme online gratis subtitrate in romana

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Defendor – Filme online gratis subtitrate in romana

GEN FILM: DRAMĂ
6.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Anul productiei: 2009
O drama cu accente comice despre un barbat banal care isi ia o identitate de supererou (el autointitulandu-se Defendor), psihiatrul sau, si un adolescent pe care acesta il ocroteste.
Acesta incearca sa prinda un raufacator,pe care el il numeste”Captain Industry”,si pe care acesta il considera vinovat de moartea mamei sale… Intre timp, acesta reuseste sa rezolve tot felul de mici conflicte folosindu-se de armele din doatare…suc de lamaie, bomboane, o ranga si …viespi.
Defendor trebuie sa o convinga pe doctorita psihiatra Park ca este suficient de normal pentru a i se permite sa circule in libertate pe strada, in loc sa fie inchis intr-un ospiciu.

.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  2 comentarii
  1. cris | 2013-06-21

   Un super erou retardat (asta chiar ca e original !) pe care Woody Harrelson il joaca magnific, ce e drept il ajuta si fata/mimica. Dotorita dura din Grey Anatomy e de remarcat. Filmul in anasamblu nu depaseste o nota de 7. Probabil alte filme vor avea prioritate. In caz ca le-ai vazut pe toate si nu a mai ramas decat asta… vizionare placuta.

  2. defendor | 2013-01-01

   merita vazut, foarte interesant. woody harrelson joaca un rol foarte bun.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net