DeUsynlige – Ape tulburi (2008) – filme online

DeUsynlige – Ape tulburi (2008) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
1.3
NOTA USERI
7.6
NOTA IMDB
1.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Trimite filmul

Este greu de spus în câteva cuvinte ce ne transmite povestea din acest film emoţionant, dar în esenţă mesajul este pur creştin, cuvântul cheie fiind „Reconcilierea”. Dacă oamenii ar accepta că ceea ce se întâmplă face parte din planul divin, ar putea merge uşor mai departe, lăsând în urmă trecutul dureros, care poate măcina interiorul fiinţei până o transformă în ceva neomenesc, hâd, rău.
În cazul de faţă vedem cum o mamă ce ar trebui să se dedice în totalitate familiei este blocată undeva în trecut, consecinţa fiind că în prezent devine un pericol la fel de mare ca individul găsit vinovat de tragedia care a marcat-o profund. Această mamă şi-a pierdut cu nişte ani în urmă fiul, mort în circumstanţe de care se face vinovat un bărbat ce tocmai şi-a ispăşit pedeapsa, eliberat fiind din închisoare. În faţa societăţii a plătit pentru faptele lui, dar izbăvirea vine odată cu acceptarea vinovăţiei şi găsirea puterii de a-şi cere iertare în faţa mamei îndurerate.
Până şi o preoteasă acceptă că doar Dumnezeu este atât de mare şi de bun, încât este singurul care poate ierta, nouă oamenilor rămânându-ne soluţia detaşării, a împăcării cu ideea că şi răul face parte tot din Marele Plan.
Finalul o aduce chiar pe preoteasă în situaţia de a ierta, iar cum nu auzim nimic spus din gura ei, nu ne rămâne decât să înţelegem că a aplicat ceea ce susţinea pe parcursul filmului-resemnarea.

IMDB : 7,6

Anul lansarii: 2008
Regizor: Erik Poppe
Distributie:

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527030700