Dirty Harry – Comisarul Harry (1971) – filme online

Dirty Harry – Comisarul Harry (1971) – filme online

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.8
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Povestea lui Harry Callahan, interpretat magistral de Clint Eastwood, inspectorul care se conduce după principiul legea este prea blândă pentru criminali a adus sute de milioane de dolari încasări producătorilor filmului şi o faimă mondială lui Eastwood.
Poliţiştii din San Francisco afirmă că legile îi protejează pe criminali. Inspectorul Harry este însă omul pentru care Codul Penal este bun doar în esenţă, aplicarea lui fiind privilegiul poliţistului. Harry rezolvă cu pistolul numeroase dintre cazurile sale, schimbând regulile tradiţionale ale arestărilor. Cea mai importantă povață a sa, adresată colegilor, este: întâi trage, apoi somează. Această axiomă pare a fi singura valabilă pentru capturarea unui criminal în serie care răspândeşte teroarea printre femei şi copii.
Inspectorul este singurul potrivit să îl găsească pe psihopat, indiferent dacă este viu sau mort.

IMDB : 7,8

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. aur | 2015-05-05

   Corect @ alin. Si filmele de azi or sa para trase de par peste douaj’- treij’ da ani; asta e “evolutia”, vorba amicului Bogumil. Dar dintre filmele vechi sunt multe, multe muuult mai bune decat ce se produce azi, iar dintre filmele de azi sunt muuuulte mult mai proaste decat ce s-a produs atunci. Evolutia, deh! Unii nu invata nici din partile bune, nici din greselile trecutului. Dar sa nu dramatizam si sa fim deschisi la tot ce produce (sau a produs ) de-a lungul timpului aceasta arta, pentru… evolutia noastra.

  2. Bogumil | 2015-05-05

   celebra mini serie a detectivului “Dirty Harry” nu are pereche.. cine nu a apucat sa o vada recomand sa nu ratati nici o parte ca merita toate, senzatiile epocii “old school – retro” merita gustate si savurate pt a ne reaminti evolutia 😈

  3. alin | 2015-05-03

   o fi fost el bun atunci insa acum cam pare tras de par..
   adevarat insa e ca este mai bun decat multe filme din ziua de azi

  4. Mihail | 2015-05-03

   Multumim, pt. repostare! sper sa le puneti pe toate!

  5. lord darth vader | 2015-05-02

   un mare actor intr-un film bun

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net