Disturbia – Suspiciunea (2007) – filme online

Disturbia – Suspiciunea (2007) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Disturbia – Suspiciunea (2007) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, MISTER, THRILLER
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

După moartea tatălui său, Kale (Shia LaBeouf) devine ursuz, retras, şi neliniştit, atât de mult încât se trezeşte arestat la domiciliu. Mama lui, Julie (Carrie-Anne Moss), lucrează zi şi noapte pentru a se întreţine pe ea şi pe fiul ei, doar pentru a fi tratată cu indiferenţă şi letargie.
Kale simte că pereţii casei cad peste el. Devine un voyeur, căci interesele sale se mută în afara ferestrelor casei sale din suburbii spre cele ale vecinilor, unul din ei fiind suspectat de Kale ca fiind criminal în serie. Dar, sunt oare suspiciunile sale doar produsul imaginaţiei sale bogate?

IMDB : 6,9

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net