Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Divorzio all’italiana (1961) – film subtitrat

Un premiu şi 2 nominalizări Oscar, 2 premii Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA, o nominalizare Cannes

Ferdinando Cefalu, un baron sicilian, se indragosteste de Angela, o gratioasa verisoara de 16 ani, ce pare sa raspunda pasiunii sale. Obstacol in calea uniunii lor este existenta sotiei lui Ferdinando, Rosalia, o femeie urata si aroganta. Solutia dificilei probleme este oferita de sosirea unui pictor modest, Carmelo Patane, o mai veche pasiune a Rosaliei. Ferdinando inlesneste reapropierea dintre pictor si sotia sa.
Mult asteptatul adulter al Rosaliei se petrece. Ferdinando il surprinde in flagrant si o ucide pe Rosalia din motive de onoare. Potrivit articolului 587 din codul penal, Ferdinando ispaseste o pedeapsa blanda dupa care, in admiratia generala a concetatenilor sai, o duce la altar pe iubita Angela.

Divorzio all’italiana (1961) – film subtitrat
+5 voturi


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Divorzio all’italiana (1961) – film subtitrat

  1. Rodica a comentat pe data | 07/09/2012 ora 18:56

    Un film (si un joc) magnific. Nu-l pierdeti !

  2. Kri a comentat pe data | 09/08/2012 ora 22:28

    Nota mea pentru acest film este incontestabil 10 plus.Spui Marcello Mastroinni si nu mai este nevoie de alte recomandari pentru a viziona filmul.O capodopera a celei 7-tea arte intr-o interpretare care te lasa fara cuvinte.Apreciez eforturile pe care le faceti pentru ca aceste bijuterii cinematografice sa fie vazute sau revazute.Iubesc cinematografia italiana si v-as sugera daca se poate sa adaugati filme cu Anna Magnani ,Virna Lisi ,Antonella Lualdi, Silvana Mangano .Va multumesc.

:) :wink: :( :mrgreen: :lol: :-? :-P more »