Divorzio all’italiana – Divorţ italian (1961) – filme online

Divorzio all’italiana – Divorţ italian (1961) – filme online

Vezi trailer
8.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
8.2
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Un premiu şi 2 nominalizări Oscar, 2 premii Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare BAFTA, o nominalizare Cannes.

Într-un orăşel din Sicilia, toată lumea cunoaşte pe toată lumea şi toată lumea judecă şi bârfeşte pe toată lumea. Societatea italiană la începutul anilor ’60 rămâne extrem de conservatoare, cu cadre patriarhale, religioase şi tradiţionaliste extrem de greu de urnit. Ideea de divorţ nu există, căci de căsătorie nu te poate scăpa decât moartea. Iar Ferdinando (Marcello Mastroianni), un fiu de “baron” bine poziţionat în societate, şi Rosalia (Daniela Rocca), tocmai au făcut 12 ani de la căsătorie.
La suprafaţă lucrurile par să decurgă normal, numai că pe Ferdinando îl cam oboseşte foamea de iubire a soţiei sale, peste care şi trecerea anilor şi-a cam lăsat amprenta. Dar mai mult decât atât, Ferdinando este adânc mişcat de prezenţa vecinei sale de vizavi, Angela (Stefania Sandrelli), în vârstă de 16 ani, mai frumoasă şi mai caldă decât soarele Siciliei. De acum încep planurile.

IMDB : 8,3

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Goodbye Christopher Robin (2017) - filme online
    Jigsaw - Jigsaw: Moștenirea (2017) - filme online
    Geostorm - Geostorm: Pericol Global (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net