Django (1966) – filme online

Django (1966) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI

Descriere film

3 comentarii

Un om misterios apare într-un oraș trăgând un sicriu murdar cu noroi în urma lui. Acest om este Django (Franco Nero). După ce o salvează pe Maria (Loredana Nusciak) de la o moarte sigură, Django este prins în mijlocul unui război între revoluționarii mexicani și o bandă de rasiști ​​sadici conduși de fanaticul Major Jackson (Eduardo Fajardo). Fără prea multe alternative, Django are un plan: să se răzbune în timp ce îi întărâtă și mai tare pe inamici.
Django a făcut un star international din Franco Nero și a creat un gen de filme popular la nivel internațional, “Western Spagghetti”.

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net