Doctorul (1979)

Doctorul (1979)

Vezi trailer
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA IMDB
8.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Trimite filmul

Franta, 1983. La izbucnirea celui de al III-lea razboi mondial, Jean-Marie Despree, un stralucit chirurg parizian, este trimis la un spital de campanie din zona de conflict. Aici, el intalneste o tanara infirmiera, pe nume Harmonie, al carei optimism il irita din cale afara. Treptat, doctorul isi da seama ca s-a indragostit de fata, fara sa stie ca destinul i-a rezervat cateva surprize neplacute.

Loading...
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

5 comentarii
 1. Mihaela Z | 2013-08-06

  Chiar dacă pornește de la un pretext fictiv – al III-lea război mondial,- filmul este o metaforă – profund ancorat în realitatea anilor 70-80. Ororile războiului sunt cel mai bine percepute într-un spital de campanie, iar medicii le resimt din plin. Singurul refugiu îl reprezintă dragostea, evadarea în mijlocul naturii, însă nimic nu poate rezista atunci când armele sunt menite să distrugă totul.

  O metaforă despre

 2. jesmina | 2013-04-14

  Sunt de aceeasi parere cu Nina.Daca nu ar fi fost Alain Delon,nu cred ca as fi rezistat pana la sfarsit….

 3. pepy | 2013-03-31

  Da ! un film frumos , dragostea apare chiar si in conditii de razboi,suferinta,moarte . Delon e tot cum il stiam, filmul nu e rau, merita vazut.

 4. Bisti Claudiu | 2013-03-31

  Bun

 5. Nina | 2013-03-30

  Nu prea stiu ce se doreste a fi acest film….de razboi…de dragoste…Mult prea idilic – spre a fi un film de razboi ! Acelas echipament de lupta, cunoscut din razboaie anterioare – tancuri, tunuri, mitraliere, etc. O echipa de chirurgi si asistente impecabila, cu halate scrobite, curate, destul de binedispusi…in momente mai tensionate, se ingana “Frere Jacques” si incordarea dispare…Nu este nici un film de dragoste, nu emotioneaza, nu te face sa participi la istoria dintre cei doi…Pelicula este oarecum “salvata” partial de secventele finale, puternice si neasteptate…sau , poate, previzibile…
  Toata stima si consideratia pentru filmografia acestui foarte bun si iubit actor – Alain Delon…oricum, cu exceptia acestui film, dupa parerea mea…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV
The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
Blindness (2008) - Alb orbitor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!