Død snø – Dead Snow (2009) – filme online

Død snø – Dead Snow (2009) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Vacanţa de schi a unui grup de adolescenţi se transformă brusc într-un inimaginabil coşmar din momentul în care realizează că trebuie sa se confrunte cu un pericol cel puţin bizar: zombi… nazişti!
Dead Snow respectă regulile nescrise ale oricărui horror flick – tineri în mijlocul pustieţăţii, apariţia rapidă a unui personaj “creepy” care îi sperie, primele victime sunt cei care fac sex – astfel că nu poate să te surpindă cu foarte multe. Dar ideea de parodie horror cu zombi nazişti poate atrage pe orice fan al genului horror.
Acţiunea este simplă, fără complicaţii scenografice, fără drame emoţionale şi se desfăşoară în mijlocul unei pustietăţi albe, unde şapte tineri decid să petreacă câteva zile. Ajunşi la cabană, eroii noştri sunt vizitaţi de un personaj ciudat, care le spune o poveste de speriat copiii cu nişte nazişti feroce care au îngheţat în această zonă. Fără să se sperie cu adevărat, tinerii continuă să petreacă până realizeză că o armată de zombi nazişti încearcă să pătrundă în cabană. Lupta cu armata de zombie este spectaculoasă, sângerosă, cu multe elemente “gore”, iar pe alocuri chiar comică.
Dead Snow este o parodie horror la adresa filmelor americane cu zombi. Poate că nu este cel mai bun film al genului şi nici nu se ridică la nivelul filmului ”Shaun of the Dead”, dar cu toate acestea poate fi un film interesant de urmărit pentru cei care vor să vadă mult sânge şi scene comice de luptă cu zombie.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  10 comentarii
  1. EDI BOSS | 2017-02-05

   FRUMOS FILM

  2. ciprian | 2016-12-03

   tare filmu 😎 🙂 🙂

  3. Edy | 2016-08-30

   Bun filmu 🙂

  4. Swagger Jagger | 2014-12-26

   Filmul e bun, chiar a trebuit sa inchid ochii la doua secvente! Dezavantajele sunt: de ce folosea cutite in loc de armele acelea de razboi si de ce nu putea sa vorbeasca daca auzea, simte si gandea.

   • robert | 2016-11-18

    de fapt daca ai fost atent la film a vorbit de cateva ori :))) 😈 🙄 😆

  5. valentin | 2014-11-26

   pure SF

  6. Trojan | 2014-07-27

   Cat de cat frumos,dar,va spun,merita sa va uitati la partea a 2 a,e chiar si mai frumoasa 🙂

  7. AlexandruGl | 2014-07-26

   Un film cat de cat bun. Dupa parerea mea merita un 8.

  8. Nume (obligatoriu) | 2014-07-25

   asa si asa….

  9. aLeKs3y | 2014-07-23

   Filmul a fost destul de bun doar k mie personal nu miau placut glumele alea de 2 lei…Strica tot filmul,o sa am uit si la al 2.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net