Dogma (1999) – filme online

Dogma (1999) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Ce te faci, dacă ai fost înger şi ai fost dat afară din Rai de Dumnezeu, pentru că ai făcut fapte rele? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun doi îngeri păcătoşi, al căror aer angelic le ascunde perfect intenţiile malefice. Ei încearcă să se întoarcă în Rai, dar o asistentă medicală, un apostol de culoare şi o stripteuză, doar în aparenţă păcătoşi, îi urmăresc pentru a le anihila planurile.

IMDB : 7,4

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  5 comentarii
  1. Aneta | 2015-10-25

   Este misto filmul. 🙂 Nota 10.

  2. cinefila | 2015-10-24

   Eu am vrut sa vad ce o sa inteleaga altii. Pentru ca in alte filme din categoria comedie, se intampla sa nu prea vedem comedie sau foarte putina comedie. Tu ai inteles ca este si comedie si inteligenta. Foarte bine, inseamna ca esti inteligent(a). Dar gigi a inteles (ceva din) filmul acesta? Nota 4 ce reprezinta? Mi-am amintit acum o… zicala. “Tu ce nota ai luat la… pricepere?” Fiecare pricepe cat… poate. P.S. Nu dau nota filmului, pentru ca sa nu se interpreteze… altceva. 🙂 Este un film bun si merita vizionat.

  3. gigi | 2015-10-24

   nota 4

  4. @cinefila | 2015-10-23

   ”Are şi ceva comedie”?? Păi ESTE o comedie, ba chiar inteligentă. Tu ce-ai înţeles, fată?

  5. cinefila | 2015-10-23

   Este un film bun si interesant, are si ceva comedie. Mai “tare” este filmul The Vatican Tapes. (Exorcizari la Vatican). Si filmul OMG: Oh My God! este bun si interesant, la fel si filmul Suing the devil. Si filmul Labyrinth este interesant. :fhd:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net