Dom över död man – The Last Sentence (2012) – filme online

Dom över död man – The Last Sentence (2012) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
6.1
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Jurnalistul renumit Torgny Segerstedt (Jesper Christensen) declară război împotriva lui Hitler, pentru că fǘhrerul critică politicienii suedezi care au încercat să stea departe de tirania naziștilor cu buna scuză “Neutralitatea”. Singura lui armă este stiloul și viața lui este plină de bârfe, cum ar fi o aventură cu soția șefului său, un scandal de dragoste cu o secretară mai tânără decât fiica sa, iar sinuciderea soției sale reprezintă punctul culminant. Cu toate acestea, el continuă să lupte, o luptă dusă de unul singur împotriva lui Hitler și a regimul nazist până la moartea sa, punând întrebarea “Poate o persoană într-adevăr schimba istoria?”

IMDB : 6,1

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. dan007 | 2016-05-03

   incredibil mosu…si don juan sau pe romaneste curvar dar si un mare ziarist si patriot suedez. una peste alta suedezii au avut si au coloana vertebrala…ce mult a insemnat ca reginei cristina , prin sec. 17 sa-i vina ideea sa infiinteze biblioteci pt ca tot poporul sa citeasca…filmul ? fara a fi un film de oscar este in tonul cinematografiei suedeze..adica bun pentru cine are cat de cat un dram de cultura. pentru ceilalti le recomand cele cu batai in care trebuie sa moara cel putin unul pe minut.

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Daddy's Home 2 (2017) - Tata în război cu... tata 2
  Detroit (2017)
  The Brink (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net