Donkey Xote (2007) – filme online gratis

Donkey Xote (2007) – filme online gratis

Vezi trailer
4.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI

Donkey Xote (2007) – filme online gratis

GEN FILM: ANIMAŢIE
4.7
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Trimite filmul

Titlu original : Donkey Xote ( Donkey X )

A sosit clipa în care Rucio, măgarul marelui aventurier, cel mai libertin şi viteaz din întreaga Castilla, să ne povestească adevărata istorie.
Sătul de viaţa contemplativă pe care toţi o duc în La Mancha, Rucio nu stă pe gânduri nicio clipă când i se iveşte ocazia de a trăi o aventură fără limite: Cavalerul Semilunei l-a provocat pe Don Quijote la un duel în Barcelona.
Cel mai dificil: să-l convingă pe Rocinante, un cal care nu face cinste neamului său şi care preferă să stea tolănit fără nicio grijă decât să tropăie prin stepa castellană.
Aproape la fel de dificil: să se eschiveze de la fiecare gamă variată din galeria de pericole pe durata călătoriei sale la Barcelona: nevăstuici spioane, false Dulcinee, duci isterici… şi, cel mai mare dintre pericole, misteriosul Siniestro.
Şi cum nu e simplu să fi erou în aceste vremuri… tot aşa nu este simplu nici pentru un măgar să fie cal, sau pentru un cocoş să fie o gardă personală. Sau pentru un nebun să fie un cavaler. Cu atât mai mult aici.
Vor reuşi Rucio şi Rocinante să ajungă la destinaţie? Şi, odată aflaţi acolo, îl vor învinge pe misteriosul Cavaler al Semilunei?

Anul lansarii: 2007
Regizor: Jose Pozo
Distributie:

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

A Serious Man (2009) - Un tip serios
Innocente - Serial TV
Forever Strong (2008) - Mereu puternici

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527038825