Donnie Brasco (1997) -filme online

Donnie Brasco (1997) -filme online

Vezi trailer
7.8
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
7.8
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

Trimite filmul

O nominalizare Oscar, o nominalizare Academia Europeană de Film.

Bazat pe fapte reale, acest film de excepţie redă povestea faimosului Joe Pistone, un agent FBI infiltrat în mafia new-york-eză a sfârşitul anilor ’70. Pistone (Johnny Depp) îşi ia numele de Donnie Brasco şi se împrieteneşte cu Lefty Ruggiero (Al Pacino), un cap mafiot, a cărui viaţă personală se duce de râpă. Cu o soţie care vrea să-l părăsească şi cu un fiu toxicoman, Lefty se simte descumpănit. De treizeci de ani în Mafie, cu 26 de victime la activ, el realizează că nu a devenit, nicidecum, persoană la care visa când a hotărât să se dea cu băieţii răi pentru a trăi o viaţă fără grijă zilei de mâine. Tânărul Donnie Brasco pare a fi exact o proiecţie a persoanei sale în tinereţe. Îl va lua sub aripa să protectoare şi sub această tutelă Donnie va accede imediat în vârfurile ierarhiei gangsterilor. Atras de mirajul acestei lumi, Donnie pare să uite că de fapt el este Joe Pistone, neglijându-şi misiunea. Pe măsură ce se ataşează de Lefty, Donnie îşi dă seama că îi va fi cumplit de greu, dacă nu imposibil să-l dea pe acesta pe mâna FBI-ului când şefii săi i-o vor cere.
Periculoasa relaţie dintre un criminal şi un poliţist tocmit să-l aducă în faţa legii poate avea urmări tragice. Atâta timp cât Donnie nu-şi deconspira adevărata identitate, totul merge bine, dar suspiciunile altor lideri ai clanului mafiot din care face parte Lefty nu vor întârzia să apară. Ascensiunea lui Dominick Napolitano, supranumit Sonny Black (interpretat superb de Michael Madsen, protagonistul serialului Răzbunare fără limite) nu va fi de bun augur pentru cei doi.
Ceea ce părea o misiune riscantă se transformă pentru Joe Pistone într-o problemă de viaţă şi de moarte. Căsnicia i se destrăma şi gangsterii încep să simtă că cineva îi sapă din interior. Dilema lui Donnie Brasco va fi cu atât mai sfâşietoare, cu cât acesta ştie că dacă va ieşi din Familie, Ruggiero va fi pedepsit. Dacă-şi va turna prietenul, acesta va înfunda puşcăria. Ieşirea din acest impas nu o ştie decât Donnie Brasco.
Adevăratul Joe Pistone trăieşte şi în ziua de azi sub o altă identitate. El beneficiază de un contract de 500 de milioane de dolari semnat cu producătorii filmului. Inedit este faptul că producătorul principal al lui Donnie Brasco, Lou DiGiamo l-a cunoscut pe adevăratul Joe Pistone încă din liceu. El avea să-l convingă peste ani şi ani să scrie o carte despre insolita sa experienţă. Ulterior s-a făcut filmul. Pentru a conferi credibilitate personajului sau, Johnny Depp a avut mai multe întâlniri cu Pistone în timpul filmărilor, iar Anne Heche interpreta soţiei celebrului agent FBI dedublat în gangster de profesie a stat de vorbă cu adevărata nevasta a mafiotului, Maggie.

IMDB : 7,8

Anul lansarii: 1997
Regizor: Mike Newell
Distributie:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5

S-ar putea sa-ți placiă și filmele online:

Paula (2016)
Pleasantville (1998)
Akeelah and the Bee (2006) - Akeelah și cuvintele

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!
1527431186