Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

Donnie Brasco (1997) -filme online

Bazat pe fapte reale, acest film de excepţie redă povestea faimosului Joe Pistone, un agent FBI infiltrat în mafia new-york-eză a sfârşitul anilor ’70. Pistone (Johnny Depp) îşi ia numele de Donnie Brasco şi se împrieteneşte cu Lefty Ruggiero (Al Pacino), un cap mafiot, a cărui viaţă personală se duce de râpă. Cu o soţie care vrea să-l părăsească şi cu un fiu toxicoman, Lefty se simte descumpănit. De treizeci de ani în Mafie, cu 26 de victime la activ, el realizează că nu a devenit, nicidecum, persoană la care visa când a hotărât să se dea cu băieţii răi pentru a trăi o viaţă fără grijă zilei de mâine. Tânărul Donnie Brasco pare a fi exact o proiecţie a persoanei sale în tinereţe. Îl va lua sub aripa să protectoare şi sub această tutelă Donnie va accede imediat în vârfurile ierarhiei gangsterilor. Atras de mirajul acestei lumi, Donnie pare să uite că de fapt el este Joe Pistone, neglijându-şi misiunea. Pe măsură ce se ataşează de Lefty, Donnie îşi dă seama că îi va fi cumplit de greu, dacă nu imposibil să-l dea pe acesta pe mâna FBI-ului când şefii săi i-o vor cere.
Periculoasa relaţie dintre un criminal şi un poliţist tocmit să-l aducă în faţa legii poate avea urmări tragice. Atâta timp cât Donnie nu-şi deconspira adevărata identitate, totul merge bine, dar suspiciunile altor lideri ai clanului mafiot din care face parte Lefty nu vor întârzia să apară. Ascensiunea lui Dominick Napolitano, supranumit Sonny Black (interpretat superb de Michael Madsen, protagonistul serialului Răzbunare fără limite) nu va fi de bun augur pentru cei doi.
Ceea ce părea o misiune riscantă se transformă pentru Joe Pistone într-o problemă de viaţă şi de moarte. Căsnicia i se destrăma şi gangsterii încep să simtă că cineva îi sapă din interior. Dilema lui Donnie Brasco va fi cu atât mai sfâşietoare, cu cât acesta ştie că dacă va ieşi din Familie, Ruggiero va fi pedepsit. Dacă-şi va turna prietenul, acesta va înfunda puşcăria. Ieşirea din acest impas nu o ştie decât Donnie Brasco.
Adevăratul Joe Pistone trăieşte şi în ziua de azi sub o altă identitate. El beneficiază de un contract de 500 de milioane de dolari semnat cu producătorii filmului. Inedit este faptul că producătorul principal al lui Donnie Brasco, Lou DiGiamo l-a cunoscut pe adevăratul Joe Pistone încă din liceu. El avea să-l convingă peste ani şi ani să scrie o carte despre insolita sa experienţă. Ulterior s-a făcut filmul. Pentru a conferi credibilitate personajului sau, Johnny Depp a avut mai multe întâlniri cu Pistone în timpul filmărilor, iar Anne Heche interpreta soţiei celebrului agent FBI dedublat în gangster de profesie a stat de vorbă cu adevărata nevasta a mafiotului, Maggie.

Donnie Brasco (1997) -filme online
+28 voturi


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to Donnie Brasco (1997) -filme online

 1. cosmin a comentat pe data | 19/12/2014 ora 16:42

  nu cred ca ai cum sa dai nota acestor genuri de filme ;) sunt mult prea faimoase sa le poti da note …Al Pacino and Jhonny Depp staruri ale lumii moderne nu se vor mai gasi actori cum a fost generatia lor .

 2. jax a comentat pe data | 13/12/2014 ora 13:47

  ft bun … nota 9

 3. maria IRL a comentat pe data | 31/08/2014 ora 13:54

  Foarte bun filmul , il recomand cu placere si tineti cont ca a fot real .

 4. Sky a comentat pe data | 09/07/2014 ora 01:52

  Superb film ^^

 5. Zian a comentat pe data | 15/06/2014 ora 19:03

  O distributie magostrala,unul dintre cele mai bune filme din istorie!

 6. ciobi boy a comentat pe data | 29/08/2013 ora 02:51

  :fhd: cele mai bune filme sint filmele mafia italiana godfeleas il capo dei capi goodfather casino filme care au sens de vizionare ff bun filmu imi place ff mult multumesc filme HD merita vazut 8)

 7. cris a comentat pe data | 19/08/2013 ora 15:08

  unul dintre filmele care nu trebuie ratat intr o viata ..nota 10

 8. Mr.EM. a comentat pe data | 20/07/2012 ora 21:48

  mda…frumos!

:) :wink: :( :mrgreen: :lol: :-? :-P more »