Don’t Give Up the Ship (1959) – filme online

Don’t Give Up the Ship (1959) – filme online

Vezi trailer
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
6.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

După cel de-al Doilea Război Mondial, o întreagă escortă a distrugătorului, USS Kornblatt , a dispărut în mod misterios. Locotenentul John Paul Steckler al VII-lea (Jerry Lewis), ultimul dintr-o lungă linie de ofițeri ai forțelor armate din SUA, a fost însărcinat să-l conducă pe Kornblatt la dezafectarea sa, dar într-un fel nava a dispărut în călătorie fără urmă . Acum, cu fondurile de 4 miliarde de dolari în joc, congresmanul Mandeville (Gale Gordon) refuză să le aprobe până la recuperarea Kornblatt-ului. Fostul superior al lui Steckler, viceamiralul Bludde (Robert Middleton), care a încercat să se interpună aceastei incidențe jenante, nu are altă posibilitate decât să se conformeze.
Gata fiind de plecare în luna de miere cu noua sa soție Prudence (Diana Spencer), Steckler este urmărit de personalul marinei și adus la Pentagon , unde este acuzat de trădare și rătăcirea intenționată a unei proprietăți guvernamentale. Deși poate convinge Admiralitatea de nevinovăția sa de bază, el este totuși însărcinat să găsească vasul Kornblatt în următoarele zece zile, perturbându-și atât soția, cât și planurile de luna de miere. Din moment ce se află într-o misiune pentru a găsi și explica locul navei, Steckler este însoțit obligatoriu de ofițerul operativ Ens. Rita J. Benson (Dina Merrill), care este o femeie foarte atractivă….

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net