Vizioneaza filme online

Down by Law (1986) – filme online

O nominalizare Cannes.

Zack (Tom Waits) este un disc-jockey şomer care este acuzat de crimă după ce în maşina pe care fusese angajat să o conducă este găsit un cadavru. Jack (John Lurie) este un proxenet pe care riscurile “meseriei” îl aruncă în spatele gratiilor, iar Roberto (Roberto Benigni) e un emigrant italian foarte optimist care chiar omorâse un om. Aceşti trei condamnaţi neobişnuiţi împart spaţiul aceleiaşi celule. Chimia care există între ei este fascinantă. În cele din urmă, ei reuşesc să evadeze din închisoare din Louisiana. Obosiţi şi flămânzi, cei trei decid să o ia fiecare în altă direcţie pentru a căuta hrană. Cumva, după ce DJ-ul şi proxenetul pleacă fiecare în câte o direcţie, italianul îşi risca serios pielea, dar are parte şi de premiul cel mare, deoarece ajunge în braţele frumoasei italience Nicoletta (Nicoletta Braschi). În plus, el reuşeşte să procure haine pentru camarazii lui care îl privesc înmărmuriţi.

IMDB : 7,8

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Down by Law (1986) – filme online

 1. bLACK a comentat: 26/10/2014 ora 22:27

  Un film de arta , eu nu-l vad ca o supercomedie , cum se mai zice pe-aci ,nu mi se pare insa nici o capodopera , ii dau nota 7.5/10 .
  Se vede ca regizorul s-a obosit sa creeze ceva atmosfera, niste cadre cu greutate ,i-au reusit tehnica regizorala si intensitatea dialogurilor, partea comica e bine punctata , gratie lui Benigni , dar scenariul e cam sec si misterios , specific filmelor de gen (alegorice , de arta ), astfel ca nu poate satisface cinefilul avid de o poveste mai captivanta, mai spumoasa .

 2. fred a comentat: 19/12/2013 ora 14:15

  Pana la aparitia lui Roberto Benigni filmul nu era comedie.Oricum,simpatic filmul.

 3. maria a comentat: 17/12/2013 ora 12:16

  super tare !! o comedie de nota de nota 10..Tom Waits , cel mai tare.

 4. alexa a comentat: 17/12/2013 ora 10:35

  Foarte frumos filmul,demult nu am mai ras asa

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *