Down to Earth – Din nou pe pământ (2001) – filme online

Down to Earth – Din nou pe pământ (2001) – filme online

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI

Down to Earth – Din nou pe pământ (2001) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, FANTEZIE
5.4
NOTA IMDB
9.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

11 comentarii

Numit drept cel mai amuzant om din America, Chris Rock realizeazã o interpretare de primã mânã în aceastã comedie romanticã, despre un bãrbat care are o a doua şansă la viaţă şi la dragoste.
Comicul de culoare Lance Barton (Chris Rock) ştie ce înseamnã sã moarã pe scenã. Dar când viaţa lui ia o întorsãturã neaşteptată, ajungând în Rai, Lance e sigur cã s-a fãcut o greşeală. Prin minune, el are dreptate. Un înger îi spune lui Lance cã a fost luat prematur, dar îl asigurã cã va fi întors pe pãmânt, în trupul îmbãtrânit al unui miliardar lipsit de scrupule. Dupã aceastã reîncarnare, Lance începe să-şi urmãreascã visul din industria de divertisment, descoperind, în acelaşi timp, în el, o persoanã pe care nu şi-o imaginase niciodatã.
În film mai apar Regina King. Având la bazã filmul de succes “Heaven can wait”, DOWN TO EARTH e o comedie “curajoasã şi strãlucitoare”.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net