Dragostea începe vineri (1972)

Dragostea începe vineri (1972)

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Dragostea începe vineri (1972)

GEN FILM: DRAMĂ
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

Andrei si Sanda,doi tineri indragostiti,isi fac planuri de viitor.Nimic nu poate sta in calea fericirii lor,au atatea planuri impreuna…Intr-un Bucuresti in plina industrializare,tinerii viseaza sa devina ingineri,dar visul Sandei se spulbera in momentul cand nu reuseste la facultate.Nevoita sa se angajeze intr-o uzina, invata sa accepte deziluziile si incearca sa se integreze in noul colectiv,tineri ca si ea,plini de viata si optimism.Gandurile ii fug mereu la zilele de vineri cand se plimba fericita alaturi de Andrei dar inconjurata de prieteni reuseste sa depaseasca aceasta etapa din viata ei.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  1 comentariu
  1. Dennis | 2013-01-26

   comunisto-stupido-nicolaesc…desi aici e doar actor… Nimic mai stiupid decat PCR-ul aratand oamenii muncii in fabrici si uzine. Film nota 2!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net