Dread (2009) – filme online

Dread (2009) – filme online

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Trimite filmul

Filmul regizat de Anthony DiBlasi este bazat pe o povestire scurtă scrisă de Clive Barker, publicată în anul 1984. Trei studenţi decid să facă un documentar despre temerile oamenilor. Iniţial, ei doar intervievează oamenii, dar unul dintre studenţi vine cu ideea să-i supună pe oameni la anumite situaţii în care sunt forţaţi să-şi înfrunte temerile.Filmul a fost turnat în doar 28 de zile.  Quaid a fost martor atunci când părinţii săi au fost ucişi de către un lunatic şi vrea să facă experienţe pe propria lui spaima. Cei trei încep să discute cu oamenii pentru a descoperi ce experienţe terifiante au trăit sau de ce anume se tem cel mai mult, dar Quaid se plictiseşte repede şi decide să ridice studiul la un alt nivel , afişând propriile lor vulnerabilităţi în faţa camerei. Când Stephen şi Cheryl realizează că au făcut echipă cu un nebun, ei se regăsesc şi că subiecte în experimentul căruia i-au dat viaţa. Această experienţă îi va învăţa despre frică şi spaimă mai mult decât o minte umană poate suporta.

Anul lansarii: 2009
Distributie:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. Andreea | 2015-01-23

  Nu mi-a placut finalul.. Nota 8 din 10. 😳

 2. Erdhen2000 | 2014-07-05

  Este exagerat din multe privinte….

 3. Pausan Cosmin | 2014-06-22

  Filmul este plictisitor, dar ce vrea sa prezinte este genial. M-a pus pe ganduri. Jalnic in toata splendoarea lui. Paradox.

 4. alexandra | 2014-06-21

  trebuie sa se mai adauge o categorie de filme si sa se numeasca shity movies …. nota -100 , total plictisitor , o pierdere totala de timp , nu recomand …

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Cha-i-na-ta-un (2015)
The Place (2017) - Localul
Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!