Dream House – Casa de vis (2011) – filme online

Dream House – Casa de vis (2011) – filme online

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Dream House – Casa de vis (2011) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, MISTER, THRILLER
6.0
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

57 comentarii

Odată ca niciodată, erau două fete care locuiau într-o casă.

DANIEL CRAIG (Cowboys & Aliens, The Girl With the Dragon Tattoo), NAOMI WATTS (The Ring, Fair Game) şi RACHEL WEISZ (The Constant Gardener, The Lovely Bones) sînt protagoniştii thrillerului CASA DE VIS, despre o familie care se mută într-o casă despre care nu au idee că acolo avuseseră loc cu ceva timp înainte crime înfiorătoare. La puţin timp de la mutarea în casa la care visaseră de multă vreme, membrii familiei descoperă cu oroare că ei au devenit următoarele ţinte ale ucigaşului care distrusese şi familia ce deţinuse înainte casa.
Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care îşi lasă slujba din New York pentru a se muta împreună cu soţia sa, Libby (Rachel Weisz) şi cu cele două fetiţe ale sale într-un orăşel izolat din New England. Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viaţă, cînd descoperă îngroziţi că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă şi copiii ei. Întregul oraş e convins că vinovat e soţul care le-a supravieţuit.
Will începe să investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primeşte de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecină care era apropiată de familia care a murit. Pe măsură ce Will şi Ann încep să pună cap la cap tulburătoarea dramă, descoperă că povestea ultimului om care va părăsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspăimîntătoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.
Alături de Daniel Craig, Naomi Watts şi Rachel Weisz, din distribuţie mai fac parte MARTON CSOKAS (Alice in Wonderland), în rolul fostlui soţ al lui Ann, Jack, ELIAS KOTEAS (The Fourth Kind), în rolul străinului misterios, Boyce, şi JANE ALEXANDER (The Unborn), în rolul doctoriţei Greeley.

Echipa de realizatori e condusă de regizorul JIM SHERIDAN (In America, In the Name of the Father), şi e formată dn scenaristul DAVID LOUCKA (House at the End of the Street), directorul de imagine CALEB DESCHANEL (The Passion of the Christ, National Treasure), editorii GLEN SCANTLEBURY (Transformers, A Nightmare on Elm Street) şi BARBARA TULLIVER (Signs, Brooklyn’s Finest), scenografa CAROL SPIER (A History of Violence, Silent Hill), creatoarea de costume DELPHINE WHITE (Bulletproof Monk, Scanners) şi compozitorul JOHN DEBNEY (Sin City, Iron Man 2). RICK NICITA şi MIKE DRAKE (The Number 23) sînt proucătorii executivi ai filmului.
Filmul e produs de JAMES G. ROBINSON (The Good Shepherd, Exorcist: The Beginning) şi DAVID ROBINSON (Georgia Rule, Sydney White), de la casa de producţie Morgan Creek, precum şi de DANIEL BOBKER (The Brothers Grimm, The Skeleton Key) şi EHREN KRUGER (The Ring, The Skeleton Key).

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net