Driving Miss Daisy (1989) – filme online

Driving Miss Daisy (1989) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

21 comentarii

5 nominalizări şi 4 premii Oscar, 3 premii Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Berlin

Ajunsa la varsta senectutii, o vaduva din Atlanta nu-si mai poate conduce masina, de aceea fiul ei ii angajeaza un sofer. In Sudul SUA al anilor ’50, relatia dintre batrana alba si soferul de culoare nu poate fi decat anevoioasa. Treptat, intre cei doi se naste un sentiment de simpatie, care ii ajuta sa depaseasca barierele si prejudecatile rasiale.

La inceput ea refuza sa il lase sa o duca undeva, dar incet-incet, Hoke ii castiga increderea cu gratia si bunele maniere native. Filmul acopera mai mult de 20 de ani din viata “impreuna” a celor doi, relatand cum acestia isi cladesc incet o relatie care transcede diferentele si convingerile pe care cei doi le confrunta.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Thor: Ragnarok (2017) - filme online
    Far From Home: The Adventures of Yellow Dog - Aventura prieteniei (1995) - filme online
    Safari (2016) - filme online hd

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net