Du levande – Voi, cei vii (2007) – filme online

Du levande – Voi, cei vii (2007) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

O nominalizare Academia Europeană de Film.

Du levande (You, the living) este un film suedez original, crud pe alocuri, dar şi amuzant într-o oarecare măsură, filmat într-o manieră neconvenţională şi alcătuit dintr-o succesiune fluentă de 50 de mici sketch-uri centrate pe vieţile anoste, banale şi nefericite ale mai multor persoane, provenite din medii sociale şi culturale foarte diferite: o femeie de moravuri uşoare supraponderală, un psihiatru nemulţumit, o fană a muzicii rock cu inima zdrobită, un tâmplar, o profesoară de şcoală elementară cu tulburări emoţionale, un vânzător de covoare, un colsultant pe probleme de afaceri, un motociclist plin de tatuaje sau o formaţie de instrumentişti. Se conturează un peisaj urban pestriţ, cu restaurante şi baruri întunecoase şi sumbre, cu apartamente şi birouri murdare, dar mai ales cu oameni obişnuiţi şi deprimaţi, care fie se complac într-o tăcere indiferentă, fie au izbucniri temperamentale jenante în public.
Astfel, o tânără înnebunită după muzică rock îşi întâlneşte idolul într-o tavernă, bea un pahar împreună cu el, dar acesta îi dă false informaţii despre locaţia în care formaţia lui îşi organizează repetiţiile. Un tâmplar visează că este judecat şi condamnat la moarte pentru vina de a fi spart un serviciu de porţelan chinezesc vechi de 200 de ani. Un hoţ de buzunare subtilizează portofelul unui bărbat într-un restaurant chiar înainte ca acesta să achite nota de plată. Un psihiatru şi-a pierdut încrederea în capacitatea oamenilor de a fi fericiţi din pricina egoismului de care dau dovadă. Iar în cea mai haioasă scenă a filmului, un consultant de afaceri îşi vede podoaba capilară măcelărită de un frizer arab supărat din cauza unei remarci xenofobe pe care o făcuse clientul, chiar înainte de a participa la o şedinţă în care altcineva moare de un atac de cord.

Roy Andersson: Voi, cei vii este despre Om, despre grandoarea lui şi în acelaşi timp despre suferinţă, despre bucurie şi tristeţe, despre încrederea în sine şi anxietate. Un Om de care am vrea să râdem şi să plângem în acelaşi timp. Este o comedie tragică sau o tragedie comică pe seama noastră, a tuturor.

IMDB : 7,5

Anul lansarii: 2007
Regizor: Roy Andersson
Distributie:

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Big Fish (2003) - Peștele cel mare
California Suite (1978) - Hotel California
Yeom-lyeok (2018)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!