Du levande – Voi, cei vii (2007) – filme online

Du levande – Voi, cei vii (2007) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

O nominalizare Academia Europeană de Film.

Du levande (You, the living) este un film suedez original, crud pe alocuri, dar şi amuzant într-o oarecare măsură, filmat într-o manieră neconvenţională şi alcătuit dintr-o succesiune fluentă de 50 de mici sketch-uri centrate pe vieţile anoste, banale şi nefericite ale mai multor persoane, provenite din medii sociale şi culturale foarte diferite: o femeie de moravuri uşoare supraponderală, un psihiatru nemulţumit, o fană a muzicii rock cu inima zdrobită, un tâmplar, o profesoară de şcoală elementară cu tulburări emoţionale, un vânzător de covoare, un colsultant pe probleme de afaceri, un motociclist plin de tatuaje sau o formaţie de instrumentişti. Se conturează un peisaj urban pestriţ, cu restaurante şi baruri întunecoase şi sumbre, cu apartamente şi birouri murdare, dar mai ales cu oameni obişnuiţi şi deprimaţi, care fie se complac într-o tăcere indiferentă, fie au izbucniri temperamentale jenante în public.
Astfel, o tânără înnebunită după muzică rock îşi întâlneşte idolul într-o tavernă, bea un pahar împreună cu el, dar acesta îi dă false informaţii despre locaţia în care formaţia lui îşi organizează repetiţiile. Un tâmplar visează că este judecat şi condamnat la moarte pentru vina de a fi spart un serviciu de porţelan chinezesc vechi de 200 de ani. Un hoţ de buzunare subtilizează portofelul unui bărbat într-un restaurant chiar înainte ca acesta să achite nota de plată. Un psihiatru şi-a pierdut încrederea în capacitatea oamenilor de a fi fericiţi din pricina egoismului de care dau dovadă. Iar în cea mai haioasă scenă a filmului, un consultant de afaceri îşi vede podoaba capilară măcelărită de un frizer arab supărat din cauza unei remarci xenofobe pe care o făcuse clientul, chiar înainte de a participa la o şedinţă în care altcineva moare de un atac de cord.

Roy Andersson: Voi, cei vii este despre Om, despre grandoarea lui şi în acelaşi timp despre suferinţă, despre bucurie şi tristeţe, despre încrederea în sine şi anxietate. Un Om de care am vrea să râdem şi să plângem în acelaşi timp. Este o comedie tragică sau o tragedie comică pe seama noastră, a tuturor.

IMDB : 7,5

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net