Due Date (2010) – Filme online subtitrate

Due Date (2010) – Filme online subtitrate

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
4.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

8 comentarii

Sinopsis FilmeHD

Peter Highman (Robert Downey Jr.) trebuie sa ajunga in LA in cinci zile pentru a fi prezent la nasterea primului sau copil. Tocmai cand este pe cale sa zboare spre casa din Atalanta, bagajele si portofelul sau sunt furate si astfel este pus pe lista de asteptare a zborurilor. Disperat sa ajunga acasa Peter este fortat de imprejurari sa accepte oferta lui Ethan Tremblay (Zach Galifanakis) de a purcede de-a lungul tarii impreuna. Peter este pe cale de a pleca intr-o calatorie agonizanta si terifianta .

Sinopsis Cinemagia

Sub semnătura regizorului Todd Phillips, “Sorocul” ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. şi pe Zach Galifianakis  în rolurile a doi ghinionişti, care sunt forţaţi de împrejurări să pornească împreună într-o călătorie care se dovedeşte a fi pe cât de scandaloasă, pe atât de memorabilă.

Downey interpretează rolul lui Peter Highman, un bărbat care aşteaptă să devină în curând tată, pentru prima oară.  Pe când se grăbeşte să prindă avionul din Atlanta spre Los Angeles, pentru a fi alături de soţia sa la naştere, intenţiile lui lăudabile se duc de râpă din cauza unei întâlniri nefaste cu Ethan Tremblay (Galifianakis), un actor în devenire şi un adevărat magnet pentru dezastre.

Această combinaţie ghinionistă face ca cei doi să fie aruncaţi din avion şi trecuţi pe lista neagră pentru orice alt zbor, iar bagajele lui Peter, portofelul şi documentele sale de identitate să rămână în avionul care tocmai îşi ia zborul de pe pistă.
Rămas fără alternative, Peter este obligat să accepte oferta lui Ethan de a porni împreună, într-o cursă ce-i va purta prin toată America, distrugând pe drum mai multe maşini, numeroase prietenii şi ultima fărâmă de răbdare a lui Peter.

Regia filmului online gratis subtitrat: Todd Phillips

In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Due Date ii regasim pe: Robert Downey Jr., Jamie Foxx, Zach Galifianakis

Durata filmului Due Date online gratis: 95 minute

.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

8 comentarii
 1. mria | 2014-08-23

  sa vedeti si e mai tare . Acolo se rade cu lacrimi si nu te poti opri

 2. Virgil | 2014-08-22

  Cel mai tare filme de comedie !

 3. TheMonarch | 2014-01-05

  e un film foarte amuzant..o comedie f buna..mai ales pt baieti 🙂

 4. sorinmariusdeaconescu | 2012-12-30

  nu pot trece cu vederea……este cel mai tampit film vazut vreodata,o cacanarie de film de cacat de rahat amestecat si facut dulceata,uitativa si luati aceiasi teapa kre am luato si eu….vizionare placuta

 5. mariana | 2012-10-03

  waau……….. mia placut filmul

 6. Daniel | 2012-08-16

  Superb filmul !! Am ras pe saturate :d

 7. FULLHD | 2012-08-08

  🙂 Cool filmul…… Merita vizionat….

 8. Diana-Madalina | 2012-07-23

  A fost cel mai tare film mia placut 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)
Equity (2016) - Capital propriu

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.