Vizioneaza filme online

Dune (1984) – filme online

O nominalizare Oscar.

Într-un viitor îndepărtat, viaţa în Univers şi călătoriile în spaţiu sunt ceva obişnuit, dar totul se bazează pe o mirodenie care nu poate fi găsită decât pe planeta Dune. Filmul este centrat pe ascensiunea tânărului Paul Atreides (Kyle MacLachlan), fiul ducelui Leto (Jürgen Prochnow), de la trădarea şi uciderea tatălui său de către rivalul acestuia, baronul Vladimir Harkonnen (Kenneth McMillan), până la descoperirea secretului care se afla în spatele planetei Dune şi a propriului destin, care este de a elibera planeta de cei care nu vor decât să stăpânească sursa preţioasei mirodenii şi de sub conducerea crudului Împărat şi a Ghildei Comerţului.

IMDB : 6,6

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

6 Responses to Dune (1984) – filme online

 1. Radu a comentat: 15/06/2016 ora 20:06

  Astfel de filme bune am vazut prea rar… In fiecare scena m-a facut sa simt ca TRAIESC. Extraordinar de uman, si foarte bine construit. Vizionare placuta !

 2. mariana a comentat: 13/06/2016 ora 20:40

  Filmul nu poate fi vizionat !

 3. khazix a comentat: 18/08/2013 ora 05:15

  si jocul “Dune2000” pentru PC a fost foarte bun, l-am primit de la unchiul meu si mi-a placut asa de mult incat am citit si cartea, acum am vazut si filmul, foarte frumos

 4. bogdan a comentat: 20/07/2013 ora 01:00

  Prima ecranizare DUNE. Si cea mai frumoasa, in naivitatea si simplitatea ei atat de omeneasca.
  Nu-i ea chiar atat de super-hightech depedeve efecte speciale, cum a fost cea de dupa, aia din 2000. Atata paguba!

  Dar are un ceva omenesc, frumos, un ceva din suflet ce nici cele mai ale dreacului calculatoare si efecte speciale nu pot produce.

  Cat despre distributie, ce sa mai vorbim: ii gasim acolo pe Jose Ferrer, Linda Hunt, Richard Jordan, pe Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Kenneth McMillan, Jurgen Prochnow, Captain Picard of the starship Enterprise, Sting actorul si cantaretul formidabil din Police-ul tineretii noastre, Max von Sydow …

  Totul facut sa fie cat mai aproape de cartea fabuloasa DUNE, nascuta-n fabuloshii ani saizeci ai secolului trecut, de-un geniu atat de modest: Frank Herbert.
  Hrana pentru suflet.

 5. cosax a comentat: 30/06/2013 ora 22:34

  la fel ca si cartea – un film de 10

 6. mircea gheorghe a comentat: 09/05/2013 ora 16:42

  filmele vechi ok.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *