Dyadya Vanya – Unchiul Vania (1971) – filme online

Dyadya Vanya – Unchiul Vania (1971) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.4
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Unchiul Vania are cu siguranță pretenția, ca fiind cea mai bună adaptare a ecranului a piesei de teatru semnată de Cehov.
Un profesor pensionar a revenit la proprietatea sa pentru a trăi împreună cu soția sa frumoasă și tânără, Yelena. Moșia a aparținut inițial primei sale soții, acum decedată; mama și fratele ei încă mai trăiesc acolo și administrează ferma. Timp de mulți ani, fratele (Unchiul Vania) a trimis veniturile fermei profesorului, în timp ce primește el însuși doar un salariu mic. Sonya, fiica profesorului, care este de aproximativ aceeași vârstă cu noua lui soție, de asemenea, trăiește pe moșie. Profesorul este pompos, orgolios și irascibil. Prezența Yelenei introduce un pic de tensiune în gospodărie. Astrov (doctorul angajat de profesor pentru a-l trata de gută) și Unchiul Vania, sunt îndrăgostiți de Yelena, dar ea nu are către niciunul o înclinație. În același timp, Sonya este indragostită de Astrov, care nu reușește chiar să o observe. În cele din urmă, atunci când profesorul anunță că vrea să vândă moșia, Vania, încearcă să-l omoare…

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Badlands (1973) - Banda sălbatică
    Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
    American Splendor (2003) - Splendoare Americana

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net