E.T.: The Extra-Terrestrial (1982) – Filme online

E.T.: The Extra-Terrestrial (1982) – Filme online

Vezi trailer
5.2
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
5.2
NOTA IMDB
8.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

E.t. extraterestrul online il prezinta pe Elliot, un copil normal ca oricare altul care intr-o zi gaseste un extraterestru micut, pierdut si foarte dezorientat. Baietelul il boteaza E.T. si impreuna gasesc intelegere in comunicare. Acum Elliot va trebui sa lupte cu autoritatile si cu cei care nu-l inteleg, in incercarea de a-l aduce pe E.T. inapoi la nava mama.

Un film in regia lui Steven Spielberg, 4 premii Oscar, alte 44 de distinctii si 27 de nominalizari la festivalurile internationale de film.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net